Aktív témák

• kcics

csendes tag

Hali!

Vettem egy 92mm-s Zalman F2-t, azzal a szándékkal, hogy egy halk (elvileg silent módban, 5V, néma) ventit a ház tetejére, hogy kiszürcsölje a forróságot...
    Itt jött a bibi... nagy nyugottan kettőt vettem, mivel a bratyómnak is kellett volna egy Dr. Zalman. A tesómnak egy Zalman CNPS7000-Cu, ZM-HP80C és F1 van. Így hát bíztunk a névben, mert ezek faszák...
    Mikor rádugtam a 12V-ra az F2-est, az iszonyatos levegőmennyiséget mozgatott, iszonyat hanggal. Majd rádugtam 5V-ra. Ekkor elvileg semmi hangja sincs, de nekem úgy kerreg, mint egy traktor. Végigskáláztuk a 0-tól 12 V-ig, de végig megvan ez a hülye hangja...
    Van egy OP1, és F1-esem és azok is elvileg 20dB-t nyomnak, de azok gyakorlatilag is némák 5V-on. Ez a k*rv@ F2 pedig ''20dB''-vel szánt...
    Azt nem tudom, hogy ezek gyári hibásak lehetnek? Vagy csak hangosak...pedig ez nem vall Z-re... :(
    Az egyiket a Szent Gellért téren vettem egy számítógép és egy csillagrendszer kereszteződésénél, a másikat pedig a Teréz krt-on a kékhalban... :F

Aktív témák