Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
Synthwave #18 üzenetére
Aha, hogy így érted ... Nekem a VSync az kell, mert egyrészt anélkül furán törik a kép, főleg gyorsabb mozgásoknál, másrészt minek tekerjen 600-650FPS-t a kártya, mikor 60 is elég?
Nekem sokkal többet ér beton stabilan 60FPS, (0,1% low-tól a maximumig) minthogy 0,1% lowval ugráljon 80 és 650 között. Cserébe sokkal csendesebb a kártya is. -
KROK640
nagyúr
Az szerintem a legnagyobb baj, hogy manapság mindenbe beleakarják integrálni az AI-t, mert most ez a legújabb buzz word, és funkció.
Szerintem totál fölösleges.Ráadásul az AI totál másképp közelíti meg a játékélményt mint én :
pl mikor a GeForce Experience "optimalizált".
War Thundernél például : Kikapcsolta a VSyncet, benyomta a DLSS-t, és lejjebb vett egy csomó mindent.
Eredmény : a korábbi betonstabil fix 60FPS, szép grafika és kb hangtalan VGA HELYETT, volt (szó szerint) 600FPS, össze-vissza törő és artifactoló kép, csúnyább grafika, és porszívó hangú VGA.
De a többi játékkal is hasonlóan elbánt. Szóval, kösz nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BANKMENTES részletfizetés ASUS TUF F16 FX607JV-QT212 Tesztvideó a leírásban Nézd meg működés közben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest