- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viper26
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #23 üzenetére
-
papi99
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Hát most újra van 🤣
-
Enton
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #19 üzenetére
Nekem rögtön adta a dolgot fura ilyen kihegyezve ezt a motort látni újra(tdu 1-2 se volt csúnya a maga idejében, meg az akkori nevek is kb mind másik motoron vagy fejlesztőnél landoltak). Persze gondolom így volt a legolcsóbb a fejlesztés ha minden házon belül marad.
Amúgy ha kilehetne halványítani/kikapcsolni a fényfolyosókat az jó lenne és egy vr support is sokat dobna a dolgon.
Eddig a kis nissan egy turbóval(tuning és ha jól látam roncsvadászat is van/lesz ritka kocsikért gondolom) rep 7-8 level, de rendesen érezni billentyűzeten is hogy lehet nem csak padlón menni, habár ez a vizes aszfalt megint túlzásban van véve, vannak rendes napszakok nem ilyen új nfses 10perc este után 2 perc nappal.
Gondolom socialban meg majd lehet rakat random versenyt is kirakni, de eddig az elején amit láttam az szép, kikötő grid driftes időket nagyon szépen hozza.Teljes képet nézve hangulat maradt a szokásos, nekem eddig bejön. Offroadra még kiváncsi leszek az hogy smint lesz.
-
papi99
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
Facebookon van magyar csoport ami erre lett létrehozva, ott is lehet ilyeneket megosztani egymással ha gondoljátok.
-
Viper26
nagyúr
Demo alapján valahogy kétlem, hogy időben befejezik sajnos.
Az útról eltűnnek az autók, útvonaltervezés random módon működik, kormány beállítások nem menthetőek.
Ráadásul 900 fokot használva, alig tekeri a kormányt az autóban, ami gáz.
Tükörben meg valamiért jó ha van 5-10 FPS, ami elég nagy gond. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Creative997 #14 üzenetére
Nekem a fizika egyelőre tetszik, de a grafikához nyelni kell egyet. Mondjuk AAA-hoz mérten majdnem féláras termék, szóval nem rossz az se. Mindezt 2 óra marhulás után, szóval még nincs meg a vége.
Próbálja ki mindenki, aztán meglátjuk. Az mindenesetre már önmagában is nagy pozitívum, hogy egyáltalán ki lehet próbálni.
sz: Gyors bedörrentettem a két előd topikjába is hogy próbálható, ha már ennek nincs sajátja. -
®abstract®
őstag
válasz
Creative997 #14 üzenetére
nem lesz az
néztem korábban céges teszt videót= 6 an játszottak 1 re- de a térkép nem lesz nagyobb
vagy ha később dlc keretében kibővítik akkor.. -
Creative997
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Már töltöm is. Úristen de rég vártam már! Csak ne legyen csalódás.
-
TESCO-Zsömle
titán
-
gyuszito
senior tag
És itt a topic.
17 év után nyílt egy új TDU fórum. Elképesztő! TESCO-Zsömle, mintha csak tegnap láttam volna utoljára a nevedet! -
®abstract®
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
ja,hogy a tesztek miatt, azonosító kodsor.ok. amúgy tudom,hogy mit jelent a vízjel.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
®abstract® #9 üzenetére
Hátőőő... Leginkább a vízjelre... Nem tudom pontosan mi a kérdés. Keress rá a szóra, vagy angolul: watermark.
Béta teszteknél, mikor NDA van akkor a képernyőt tele szokás kúrni ilyen azonosító kódsorral, hogy ha megszeged az NDA-t, akkor lássák, te voltál.
-
®abstract®
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #8 üzenetére
vízjel- mire gondolsz?
-
insetta
csendes tag
Hát a zárt teszteken ennek pont az ellenkezőjét tapasztaltuk...
Nagyon remélem hogy mindkét teszt során valamiért debug buildet toltak ki, aminek 10x magasabb erőforrásigénye volt és a release majd jó lesz.Én régóta követem a fejlesztését, nagy rajongója voltam az előző résznek és nagyon vártam, de már inkább elengedtem
-
TESCO-Zsömle
titán
Steam-en azt írják, hogy a taxi szimulátort a Simteract csinálta. Ezt az a tény is alátámasztja, hogy a Nacon egy kiadó, nem fejlesztenek videójátékot.
A TDU:SC-t a Kyloton csinálja, ahogy az a cikkben is szerepel. Az már vitatható, hogy ez mennyivel jobb, mintha a Simteract csinálná, de az megint más téma. -
rdt89
addikt
Engem eddig nagyon nem nyűgözött le a játék, aztán csalódjak kellemesen benne
-
Montanaxy
aktív tag
Nagyrészt tetszik. Az látszik, hogy a képkockasebességgel nem lesz gond!
-
®abstract®
őstag
amit biztos tudni lehet=a map kicsi lesz
hong kong sziget= 81 nkm. ezt azt jelenti hogy nagykata meretu varosban autozol -
homerhamm
addikt
Attól félek ez a játék is egy technikai hulladék lesz. A taxi szimulátort is ők csinálták, hát foglalkozhattak volna többet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- EAFC 25
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Panasonic Lumix gx80 + sok tartozék
- iBasso SR3 fejhallgató eladó
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest