Hirdetés

Aktív témák

• guess.who

senior tag

válasz rog #57 üzenetére

''ha teheted te es senki mas, inkabb a magyarorszagon keszult termeket vasarold,''
    Den is leírta, én is: ez így volt eddig is, ha versenyképes áron, jó minőségben készült az adott akármi. Akkor mi az újdonság benne?

''arrol volt szo, hogy en igy csinalok''
    Nem értem. Megakadályozott valaki is ebben?!... Helytelenítettem egy szóval is? Szuverén egyéniség vagy tudomásom szerint... :)

''politikanak annyi koze van hozza, hogy egy politikus is a dolog melle alt''
    Bagolynak leírtam, l. ott...

''te csinaltal belole politikai kerdest itt a forumon elsonek,''
    Egyrészt: ez már egyébként is politikai kérdés volt, másrészt nem én írtam a jelenleg hatályos min.elnök nevét le. Szándékosan nem említettem az előzőét sem, csak ha egyszer ő hirdette meg, akkor csúnya dolog úgy tenni, mintha mégsem így lett volna... A többit Bagolynak írt válaszomban.

''azert nincs harag ugyi?''
    Amíg nem próbálsz nekem monoklit csinálni, vagy nem téped a hajam ilyesmi miatt, addig nincs. Mondtam: nem érdekel, hogy kit hová húz a szíve politikailag, mert -remélem- nem ettől lesz jó vagy rossz ember... És bizony még olyan ember is van, aki nem áll egyik ''oldalra'' sem. :P

Aktív témák