Aktív témák
-
Sipi
addikt
Amindenit!
Pár napja beszéltük nejemmel, hogy majdan leendő gyermekünknek jó lenne majd kisvasút. Nekem anno volt is, majd hazaugrom érte. Gáz, hogy gőzöm sincs, milyen fajta (HO, TT?)... De ez a Piko trafó ismerősen cseng... Nagy, szürke doboz, egy változtatható kimenettel (valami 12V, és polaritást is tud váltani), meg egy másik, talán fix 24V. Kát lámpa a tetején, jelzett, ha rövidzárat észlel. Ebből kitalálható, milyen? Gondolom, NDK-s márkájú volt...
Ezek szerint, ha bővíteni szeretném ''gyűjteményemet'', megtehetem még? Nem kell lemondanom eme régi darabokról? Nem akarok terepasztalt, csak összerakni egy pályát a padlón és játszani, mint régen.
Az említett Erkel utcai és hasonló boltokban csak méregdrága, részletesen kivitelezett, csilivili modellek vannak, vagy a régi jó, nem túl szép, de gyereknek még jó fajták is? Pl. ez a digitális mozdony nekem új... Nekem annyi kell, hogy legyen benne egy villanymotor.
Sipi
Aktív témák
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Apple asztali gépek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Energiaital topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB SilentiumPC Signum SG1 750W
- Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest