Hirdetés
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Sipi
addikt
Amindenit!
Pár napja beszéltük nejemmel, hogy majdan leendő gyermekünknek jó lenne majd kisvasút. Nekem anno volt is, majd hazaugrom érte. Gáz, hogy gőzöm sincs, milyen fajta (HO, TT?)... De ez a Piko trafó ismerősen cseng... Nagy, szürke doboz, egy változtatható kimenettel (valami 12V, és polaritást is tud váltani), meg egy másik, talán fix 24V. Kát lámpa a tetején, jelzett, ha rövidzárat észlel. Ebből kitalálható, milyen? Gondolom, NDK-s márkájú volt...
Ezek szerint, ha bővíteni szeretném ''gyűjteményemet'', megtehetem még? Nem kell lemondanom eme régi darabokról? Nem akarok terepasztalt, csak összerakni egy pályát a padlón és játszani, mint régen.
Az említett Erkel utcai és hasonló boltokban csak méregdrága, részletesen kivitelezett, csilivili modellek vannak, vagy a régi jó, nem túl szép, de gyereknek még jó fajták is? Pl. ez a digitális mozdony nekem új... Nekem annyi kell, hogy legyen benne egy villanymotor.
Sipi
Aktív témák
- Spórolós topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
- Dell Precision 7810 TOWER,E5-2670 v3 (12/24) 16GB DDR4,256GB SSD,QUADRO M4000 8GB VGA,WIN11
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest