- Nagyobb fajta, Dual Mode-os WOLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os palettája
- Székre fogatható, THX-es Razer hangszórópár a headset kiváltására
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Két nagy cég is érdeklődik a Samsung 2 nm-es node-ja iránt
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bossbob
tag
Yep jól mondod!
Igen, természetesen amíg a játékok windowsra vannak írva, azon fognak a legjobban menni. Viszont ha futnak jól linuxon is az szerintem már elég a júzerek nagy részének. én sem nézegettem az FPS különbséget Linux meg win között, ha már az adott játék úgy futott Linuxon hogy ezt ne vegyem észre.
Én egy 4. genes i7-et használok, laptopbban meg egy modolt T420-at, csak mert szeretem ezt a fizikai formátumot.
Tudom ebben ilyen különc vagyok, hogy ilyen régi hardvert használok. de amíg működnek és nem veszem észre a korukat az általam használt alkalmazásokban, addig nem cserélek. De persze nyugatabbra már egy 3000-es asztali ryzen is réginek számít.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Végeredményben 33.000Ft-ért lett egy több generációval frissebb CPU-m és 32 GB RAM-om is.
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 05.03
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest