- Léghűtés topik
- Steam Deck
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Chieftec Hunter 3: Több, mint evolúció
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bronin7
csendes tag
válasz
Dalai Láma #7085 üzenetére
Miért tegye ezt? Istennek tetsző élet nem csak papság/lelkészség/szerzetesség keretein belül lehet, ezek nem felsőbbrendű hivatások, mint családban élni. Imádkozni meg gondolom imádkozik.
Valakinek a hangoztatott dolgai egy dolog. De a személyes hitéletét tiszteletben lehetne tartani, neked sem esne jól, ha megmondanák, hogy mit hogyan csinálj, ha jó ateista akarsz lenni.Én csak egy lehetőséget mondtam, mert komolyan gondoltam, hogy talán JJánosnak ez lenne a legjobb.
Ha komolyan gondolta, amit leírt, akkor ne csak beszéljen, hanem cselekedjen is!Azzal, hogy elküldöd szerzetesnek, magadról mutatod meg, hogy mennyire tájékozatlan vagy egyes vallási kérdésekben, és a sztereotípiák alapján működsz.
Ez az egész rész pedig hülyeség, nem is fogtad fel, amit írtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10850H T2000 32GB 512GB ujjlolv IR kam új akku gar
- LAMAX W 10.1 Akciókamera + 256GB SD kártya + kerékpárra szerelhető tartó + úszó szelfibot GARANCIA
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Watch 6 47mm ESIM
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest