- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Flame_
tag
Én egy szóval nem mondtam, hogy nem az. Pusztán csak nem indítok egészpályás letámadást egy vallás topikban. Én még a megértés időszakában vagyok.
A görög istenek kalandjait is leírták, és voltak (talán vannak is) akik hisznek bennük. Ez van.
Igen, ismerem a harcos kreacionistákat. Sajnos vagy nem (még nem döntöttem el
) nem kell bemutatnod őket. Nem hogy vannak, hanem egyes államokban az USA-n belül komoly lobbierővel és esetenként többséggel rendelkeznek. Pont egy olyan országban, ami a tudomány gyümölcseinek talán a legtöbbet köszönheti a történelem során. Irónikus, nem?
Konkrétan volt szerencsém elsőkezi beszámolókat hallgatni róluk valamelyik Szkeptikus Konferencián. Igazából ott nem értettem hogy kerülnek elő, de mindegy, értékes infó volt.Bevallom én sosem értem a "vallás vs. tudomány" vitákat. A vallásoknak egymással kéne vitatkozniuk. Az egyik szerint a hold egy nagy sajt, a másik szerint egy félbetört kókuszdió, amit a krokodil ütött fel a farkával, a harmadik szerint... stb. Szerintem meg nézzük meg micsoda. Ez egy merőben más sík, mint a mindenre kész és meglepően egyszerű válaszok, amikből azonban a világon semmi nem következik önmagukban. Csak mivel az emberiségnek valaha ez volt mindene, ezért sokmindent felfűzött rá (kultúra, morál). Marha fontos dolgok, és... nos igazából min is vitatkozok én valakivel, aki szerint mondjuk Jézus jó volt, és követendő példa, erkölcsi útmutatás? Hát azzal semmiben. Szerintem is így van.
A kreacionisták meg az "intelligens dizájn" zelótái egy tök másik kérdés. És én nem nevetném ki őket. Félek tőlük. Ez egyszerűen barbárság.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest