Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila2011
aktív tag
válasz
BE4GLE #30137 üzenetére
Én se olyannak írtam le, mint amit próbálsz erősen belemagyarázni (szóval lényegében full feleslegesen írok, ezért nem is fogok már a következőre válaszolni), kétszer is hangsúlyoztam, hogy minden hasonlat hibás, mert olyat próbálunk leírni, amiről egyrészt nincs a teológiában se kellő ismeret és nem is lehet emberi szemszögből egy azon felül (anyagi világon felül álló) álló dolgot tökéletesen jellemezni. De ahhoz, hogy ezek ellenére is beszélhessünk róla, szükségszerűen kell használni ezeket képeket, hasonlatokat. Különben le lehetne rendezni annyival, hogy ha majd oda jutsz, meglátod.
Én csak annyit írtam, hogy változásra képtelenek, és korábbi hozzászólásban is határozottan elutasítottam, hogy képtelenek lennének gondolkodni. Erre kihozod azt, hogy szerintem képtelenek gondolkodni. Vicc az egész...
Mivel Jézus alkotta az időt is ("általa lett minden"), ezért felette áll. Kivéve megtestesülése ideje alatt, amikor önként emberré lett. Pál pedig nem a haverjáról ír, hanem az Isten Krisztusról. Ha már újra utaltál az idézetemre, legalább vehetted volna a fáradtságot, hogy megnézd. Nyilván nem ártana ismerni a zsidóknak írt levelet, de ha az utolsó rövid fejezetet elolvastad volna, akkor is előbbre lennél és nem úgy okoskodál valamiről, hogy fogalmad sincs róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Eredeti játékok OFF topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Gigabyte GTX 1660 Ti 6GB GDDR6 192bit!!! Beszámítok!!!
- Fujitsu Lifebook U757, 15,6" FHD , I3-7100U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 4G/LTE, 27% áfás számla
- Dell Latitude 5500, 15,6" FHD , I5-8365U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, LTE, 27% áfás számla, 1 év g
- Dell Latitude 7280, 12,5" FHD Touch, I7-7600U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Lenovo Thinkpad L480, 14" FHD Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Crucial 240GB SSD eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest