Legfrissebb anyagok
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
Fél? Nincs félelemről szó. Csupán mások a kérdések. És mások a válaszok is.
Hogymondjam szépen?Nem igazán érdekel, hogy milyen a mai társadalom, nem akarok megfelelni sem neki és nem akarok az elvárásaival azonosulni sem. Nagyon nagy a kísértés, hogy leírjam, miként is élem meg a mindennapokban és a rendszerességben azt a karítativitást, amit Jézus ránkbízott, de nagyjából sejtem milyen indulatokat és megjegyzéseket váltana ki, így nem teszem. Nem is szabad nekem dicsekedni, mert semmim sincs magamtól, mindent Istentől kaptam
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Szuper áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX607JV i7-13650HX 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 165Hz gari
- AMD Ryzen 9 3900X / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 RAM / 500GB SSD + 1TB HDD konfig eladó jó áron
- LENOVO LEGION 5! GARANCIA! 165HZ RTX 3050TI RYZEN 5 6.GEN! DDR5! 94% AKKU!
- Inno3D GeForce RTX 4090 24GB iChill X3 eladó
- Lenovo ThinkPad T440s - Intel Core i5-4300U - 8 GB DDR3 RAM - 120 GB SSD - 14" Full HD
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest