- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, egy régebbi gépemben van egy moduláris thermaltake tr2 rx450 táp, eddig APU vezérelte a kijelzőt, de most kerülni fog bele egy normális vga, aminek szüksége lesz 6+2 pcie csatlakozóra a tápról. viszont ez a kábel nekem már nincs meg, mert az évek alatt elkallódott. a kérdésem, hogy lehet ilyet beszerezni valahonnan? vagy próbálkozzak egy sata -> pci-e átalakítóval? sajnos a molexes kábelek sincsenek már meg, azok sem voltak használva évekig, és elvesztek. max 2 db sata csatlakozó van feleslegesen.
-
sarasota123
aktív tag
sziasztok, egy kicsit off a dolog, de azért rákérdezek:
rendeltem a brit amazonról egy tápot ( Corsair CX430M ) csak teljesen kiment a fejemből, hogy ugye ott mások a fali hálózati csatlakozók, így nyilván ilyet kaptam hozzá, viszont a másik fele, ami ugye a tápba megy teljesen megegyezik, az itthoniakkal, így arra gondoltam, hogy a hozzáadott helyett, használok egy sima 220-as itthoni tápkábelt, ez így működni fog, nem ronthatok el vele semmit?köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged