- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- VR topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
snake1977
őstag
Sziasztok, egy kis segitséget, vagy információt kérnék.
Adott egy Gigabyte superb 460-as táp, 2 hete vette ismerősöm itt az aprón a jövendőbeli gépéhez, de egy hétre kölcsönadta az egyik ismerősének ahol egy 140W-os phenomot hajtott egy GTX 650 Ti (110W max tdp) társaságában, egy hétig ment is rendesen majd visszakapta, berakta a gépébe és nem hajlandó meghajtani a konfigját ami egy E8400-as és egy hd4830-asból áll, a cpu kevesebbet fogyaszt mint a phenom, a vga meg kb. ugyanannyit, a vga-n az ellenőrző ledekből 2db égve marad folyamatosan, ezek eddig idulás után elaludtak, most nem, és a vga-n a ventillátor nagyon lassan pörög. A régi tápot visszatéve 2-3 próbálkozás után elindult a konfig. Én szétkaptam a tápot, belülről tiszta, puposodó vagy kifolyt kondinak, égésnek nincs nyoma. Elvileg a tápnak 400W folyamatos terhelés kellene elviselnie, fsp az elektronika benne. Multiméterrel rámértem egy hdd-vel megterhelve, (rövidrezárva a zöld+fekete a 24tüs csatin) a 12V-os ágon 12.35V, az 5V-os ágon 5.2V, a 6tűs pci-ex csatin szintén 12.35V-t mértem. Tudom ez alacsony terhelés, de mással nem tudtam jobban megterhelni. Elméletben a 12V1-en 14 a 12V2-ön 15A leadására képes. Mi lehet a hiba, javitható e, illetve érdemes e foglalkozni vele? Azért kérdezem mert nem egy tehetős srác és 6k-ba fájt neki a táp, így hogy nem tudja használni, elég húzós. Ráadásul én ajánlottam neki, duplán cinkes a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- Seasonic Focus GX 850 Gold tápegység (garis 2033-ig)
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- ASUS ROG STRIX 1200W Gold Aura Edition Tápegység!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged