- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
válasz
PROTRON #21554 üzenetére
Árnyalt ez a kérdés, mégpedig pont azért, mert a táp primer körének nagy része a bemeneti feszültségtől függetlenül 380-400 V körüli (stabil) feszültségen megy, ez az aktív PFC sajátossága. A tönkremenés pontos körülményeit pedig sosem fogjuk tudni, önmagában az emelkedett hálózati feszültség hatását sem biztosan, csak akkor, ha a bemeneten lévő varisztorok köszönnek el-azok egyértelmű jelei a magasabb feszültségnek. A PFC tranzisztoráig pedig mindössze a bemeneti szűrő, egyenirányító és a PFC tekercse van (a PFC vezérlőeszköze kap még tápot egy nagy impedanciás körön, a PFC tekercsén vagy a készenléti kör trafóján keresztül), és valamiért mégsem ezek szoktak tönkremenni jellemzően, a PFC tranzisztora pedig kifejezetten a nagyon alacsony hálózati feszültségen van jobban igénybe véve a tekerccsel együtt. Ami gyanús, az az impulzusszerű magasabb feszültség, amire a varisztorok még nem mozdulnak, de már a normál üzemi érték felett van. De sajnos ezeket semmi nem monitorozza a tápon belül.
-
válasz
PROTRON #21542 üzenetére
Egy gép 7/24 be van dugva és csak alszik, amikor nem használjuk = a táp elvileg aktív, még ha csak 1-3W is a terhelés. Így azért gyűlik az időtáv.
Szünetmentesekre nem is gondoltam. Ár: na pont ez a jó ebben az országban: teljesen okés használtat kapsz mondjuk 60-80 fontért - ahogy nézem a célnak EZ pl megfelel.
#21543: rá fogok nézni alaposabban, napfénynél
-
-
kavalkád
senior tag
válasz
PROTRON #21479 üzenetére
köszi!
szóval van egy Enermax tápom aminek nagyon zajos lett a ventije.
kiszereltem, lemértem 135mm-es, 120mm-es furattávval, ilyet nem találok sehol, de ezen túl is tettem magam, van hely a házban, majd gyorskötözővel odateszek a tetejére egy 140mm-eset.a gond, hogy nem értek hozzá és nem tudom milyet kellene vennem.
a jelenlegi az 12V, 0.29A, valamint két "kábel" lóg ki belőle, egy rövid 2 pines fehér, ez megy a táp belső csatijára valamint egy ismeretlen típusú/funkciójú ami ki van vezete és sehova nem volt bekötve, ez lenne az:a kérdés, hogy mi ez az extra kábel és kell nekem ilyen az új ventin?
sejtem hogy nem ha eddig sem volt bekötve, csak azt nem tudom, hogy problémás ha enélkülit veszek.
másik kérdésem pedig az, hogy az okoz valami gondot, ha eltérő áramerősségűt veszek?bármi építő jellegű gondolatnak örülök, előre is köszi.
az nem baj ha nem értenek hozzá, én sem
az önjelölt serifeskedést viselem nehezen. -
modern
aktív tag
válasz
PROTRON #21453 üzenetére
Már közben beszéltem egy fórumtárssal, ő megtudja csinálni, tud is szerezni bele olyat ami gyárilag benne van.
Ennek egyébként a dobozára 3 év gari van írva, nem 10. De az a baj, hogy már nem tudom h hol a papírja az pedig kéne mert nem tudom a vásárlás pontos dátumát anélkül meg nem tudom beregisztrálni az evga-ra :/ -
gulupeti
senior tag
válasz
PROTRON #21413 üzenetére
Ebben a gépben egyelőre semmi ilyen nincs, csupán egy Athlon 3000G proci, valamint 3 db WD Purple vinyó és egy régi sata ssd. Ezek akkor elvileg nem is használják ezt a 3,3 voltos ágat? Többi feszültség eléggé stabilnak tűnik a referenciához képest, jó lenne ha nem kellene cserélni emiatt.
3 óra átlaga, ez bizony 3,64-3,65V:
-
didyman
őstag
válasz
PROTRON #21362 üzenetére
Nehéz kérdés. Műszerrel van lehetőséged mérni? Annyira nem kritikus érték, ekkora eltéréstől még nem lehet baj, ha stabilan ennyi. Esik valamennyit a terhelésig is és ritkán használja közvetlenül, általában a saját 3,3 V-ja az 5 V-ból van helyben előállítva, a 3,3 V pedig a kisebb feszültségek bemeneti oldala, ha még csak 3,3 V a táp, akkor szinte biztosan a vezérlő logika tápja 2,5 V körül van, meg ezekben van védelem is magas bemeneti feszültség ellen. Nem hiszem, hogy ettől baja lehet.
-
didyman
őstag
válasz
PROTRON #21328 üzenetére
Ami a tápegységben van, az egy hőmérsékletet egy megfelelő ponton figyelő érzékelő (PTC, NTC, dióda..) alapján folyamatosan változó kimeneti feszültségű stabilizátor. Nincs lépték (azt egyébként is a ventilátor határozná meg), hanem fix görbe van és ezt is úgy hívják, hogy fordulatszámszabályzás. Csak a fordulatszámot nem használjuk sem visszacsatolásra (ahogy a legtöbb alaplap sem), sem hibajelzésre (ami viszont jó lenne) és a görbe meredekségébe nem tudunk beavatkozni (ami viszont nem akkora baj egy biztonsági kritikus eszköznél).
-
Mauddip
aktív tag
válasz
PROTRON #21347 üzenetére
Szervízbe volt a gép, ahogy mondtam is.
Kiderült, h a zsír új táp nem jó. 3 másik táppal tesztelték a gépet, mind jónak bizonyult, ez a táp meg egyik másik gépet sem indította el.... gyári hibás, azt mondták.
Jeleztem a bolt felé, visszakapom az árát. Így szervízbe vettem egy Zalman tápot, délután összerakom, remélem ez már nem fog megszivatni többet... -
Mauddip
aktív tag
válasz
PROTRON #21345 üzenetére
Köszönöm szépen ezt az átfogó választ!
Sajnos az elmúlt 2 napban amiket leírtál, nagyjából mindent átnéztem. CPU tápcsatit is többször próbáltam (Bár a tápon annyit nem értek, h 2 db van, CPU1(P4) és CPU2(P8) felirattal, én az 1est szoktam arra a 4 pines csatira dugni).
Másik a 24 pines alaplapi csatlakozó, amit körbenéztem, nincs-e meghajolva valahol egy fogadó pin és ugyanezt megnéztem a PSU csatlakozóján is, de semmit nem láttam szemmel, nincs külsérelmi nyom sem.
A fura az, h hiába dugok rá ilyen 4 pines alaplapi hangszórót, semmi hangot nem adott idáig sem a lap.
Procit majd délután szétkapom akkor, ez az egy amit még nem néztem idáig. Gyári intel hűtő van rajta amúgy, de mondom az a fura, h kinézetre minden rendben van a géppel, szépen pörög minden venti, mintha menne, de ezzel az 500as táppal semmi.
Múltkor többször próbáltam az én 850esemmel, több indulásra is rendben bebootolt, nem volt úgy vele gond, először ezért gondoltam a tápra, h hátha valami biztosíték kiment benne, és örültem, h kaptam egy vadi újat most.
Lehet az lesz a vége a történetnek, hogy beviszem egy szervízbe, aztán nézegessék, mert nekem sajnos nincsenek csere eszközeim, amivel ki tudnám próbálni.Még egyszer köszönöm!
-
BreffMCHN
újonc
válasz
PROTRON #21319 üzenetére
Azért próbálok magyar fórumon érdeklődni,
mert ezt a nyelvet beszélem rendesen és pontosan le tudom írni mi a problémám, nincs semmi hátsó szándékom vagy ki szeretnek bújni bármi alól, őt is megkérdeztem mit gondol a dologról es esélyes e bármi más hogy rossz lehet. Ő azt javasolta cseréljünk másik típusú tapegysegre mert ő 100% ig biztos benne, hogy tapegyseg a rossz… én csak remelem, hogy így van de ha őszinte akarok lenni,
igen kevés esélyt látok rá ami eléggé nagy frusztrációt okoz, nem csak azért mert nincs gép, hanem mert az élvezeti faktor amit nyújtania kellene már rég elveszett a sok ideges miatt… -
BreffMCHN
újonc
válasz
PROTRON #21306 üzenetére
Igen bocs a megfogalmazásert a táp kabelere gondoltam, ha jól emlékszem és
magam fele fordítom a dugót akkor úgy hogy a villa felém áll akkor a bal oldali és teljesen a vége,
viszont ez a jelenség most nem volt, a lakásban az elektromos áram valószínűleg teljesen új, mert a biztosíték táblán elég precízen fel van minden írva és ez egy felújított lakás, de utána fogok kérdezni a fő bérlőnél. A hálózatot kizárnám, ugyanis ez előtt is volt számítógépem, ugyan ezen a dugaljon, és azzal viszont semmi probléma nem volt. Automata frissítés ki van kapcsolva mindig, gép biztos, hogy nem működött. -
0xmilan
addikt
válasz
PROTRON #21281 üzenetére
A Gigabyte Aorus csak azert jott, mert az arukereson ez a Top1 es Top2 a tapegyseg kategoriaban (a 750W es a 850W). Barmit is jelentsen ez.
Nem rendultem meg kulonosebben a Thermaltake-ben sem. Egy elszigetelt esetbol nem fogok mely statisztikai kovetkezteteseket levonni, de azert ettol a kategoriatol elvarnam, hogy ne lehessen kinyirni egy veletlen "egyideju ki- es bekapcsolassal". Az elso gondolatom az volt, hogy veszek egy ugyanilyet a helyere, mert tudom, hogy amugy jol mukodik ezzel a konfiggal, de az RGB-re nincs szuksegem. -
0xmilan
addikt
válasz
PROTRON #21279 üzenetére
Koszi a valaszt! Sajnos nem tudom, hogy hany eves. Az arukereson 6 evre visszamenoleg van az ardiagramja ennek a tipusnak. Nalam 11 honapja van es kb. csak hetvegente hasznaltam.
Most az uj ara 56e Ft korul van, szoval nem a filleres kategoria, ezert en is remelem, hogy tulelte a tobbi alkatresz. Ha potolni kell, akkor mar biztos, hogy nem ilyen csili-vili vilagitosat vennek, hanem pl. egy ilyen Gigabyte-ot, de valoszinuleg a 750 W-os verzio is eleg lenne. -
animatrix11
őstag
válasz
PROTRON #21267 üzenetére
Rendszeresen vannak okoskodók fórumokban, néha ad valaki értelmes választ is, persze nem rád gondolok
amúgy ez a jelenség egyáltalán nem normális, kontakt hibára utal, esetleg egy 10 éves tápnál, ha ki vagy bekapcsolom és egyet ciccen az lehet normális, egy 1,5 évesnél nagyon serceg az már nem, de köszi hogy elmagyaráztad, hogyan kell használni egy kapcsolót
nyilván azért állottam félállásba, hogy előjön e a hiba
és igen küldöm vissza garanciába, egy 50e ft-os táp ne sercegjen nekem -
Hegyirabló
veterán
válasz
PROTRON #21235 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm, nagyon rendes vagy, hogy fáradtál ezzel!
Seasonic rendes nagyon, már beszéltem más miatt velük, segítőkészek. Rájuk írok.
Átfutottam a fórumot amit linkeltél, érdekes dolgokat írnak. Igazából én tudtam, hogy ezen is csak egy 12V sín van, de azt mondták nekem annak idején, hogy ne foglalkozzak ezzel, meg egyébként is, hogy lehet megtudni, hogy melyik táp van egynél több 12V raillel szerelve?
Azért ez nagyon profi, egyben megnyugtató felderítés volt! Köszönöm szépen!
-
Hogen
tag
-
Hogen
tag
válasz
PROTRON #21129 üzenetére
Lecseréltem az alaplapot és minden helyreállt..
Intel TUF GAMING H470-PRO-ból lett egy ASRock Steel Legend H570
Azóta nem fagy ...
Már megrendeltem egy Seasonic FOCUS-PX-850 Focus PX 850W -ot
Azért kicserélem hogy a későbbiekben ne legyen gond .. Ez már 850W és Platina..
De hogy az alaplap volt a ludas.. Lehet a 470-es chipset karcsú volt neki..
A Sima 3070 Lazán elment benne előtte csak ez a TI Master ette meg .. Érdekes -
GAbre
veterán
válasz
PROTRON #21074 üzenetére
Hát lehet,hogy nem értek hozzá,nem vagyok se áramszerelő,se fizikus,se nem érdekelt a fizika,árammal kapcsolatos kapcsolás elmélet,se nem néztem utána.Mert ahogy te is írod nagyon nem egyértelmű,és hiába néznék utána.
Amperről beszéltem,tornassal,nem Volt-ról/feszültségekről!Sehol nem írtam feszültséget.
Csak áramerősséget,és fogyasztást!
Szóval ennek tükrében én is visszadobnám ezt a labdát(amit kaptam) neked.
De minazonáltal,köszönöm,hogy válaszoltál.
Válaszod:
Ott valami kötési hibára tippelnék, ami a hirtelen rángatások miatt a nullán olyan ingadozást produkál ami miatt leold a megszakító:
Előzmények:
-"16A-es kábel-t cseréltek pár hónapja ajtóig."(Ahogy mondtam volt,már régen is csinálták.Szóval itt is elkövették a bekötési hibát?).
"-mai napon végül sikerült cserélni réz vezetékre."(Tehát most új doboz,és vezeték bekötésénél is elkövették ugyanazt a bekötési hibát?)Bolt megkeresése válasz(azóta nem kaptam tőlük se további választ):
T.Cím!
A tápegység első bekapcsolásánál jelentkező hirtelen áramfelvétellel van a probléma, ameddig a puffer kondenzátorok feltöltődnek.Ha egyszer ez meg van, másodjára már nem kéne leverje az automatát, ha csak nem hibás a tápegység, de akkor mindig leveri és gépet sem indít.
Tisztelettel:
Ko**cs Ád*m
Garanciális/elállás ügyintézés ideje: H-P: 10:00-18:00
1134 Budapest T***** u. 1*.
***n Computer Kft. -
válasz
PROTRON #21047 üzenetére
Sajna nincs hozzá semmi papir,az előző tulaja próbálja megkeríteni. Elvileg 2018as vásárlás,és 10 év garancia lenne rá. De papír híjján nem hiszem foglalkozik velem a gyártó. Jah és pont ez a lényeg terheléskor,megszűnik a hang,pl csak annyit tettem hogy Aida rendszerstabilitás tesztet elinditottam,már abba is maradt mind a 10 percre amíg futott. Ahogy megállítottam,és nem volt terhelve a gép,vissza is jött a hang. A videón persze sokkal hangosabb élőben ennyire nem vészes,de csendben gép mellett ülve simán hallani. Most szétszedtem az egész gépet,megtakaritom hátha csak az volt a baj.vagy valami kábel nem volt a helyén stb.. az a baj nem akarom levenni a tetejét, hogy belül is kipucoljam mert akkor ha meg lesz a papirjai ugrik a garancia
-
válasz
PROTRON #21040 üzenetére
Kettő kapcsoló van
az egyik valóban az rgb a másikkal a ventit lehet kikapcsolni,kis terhelésnél ne forogjon.Mind a két féle képpen hallani. Viszont azt vettem észre ha terhelve van a vga ,akkor semmi hangja🤷csak ha simán megy a gép. Hát Youtubera fogalmam sincs hogy kell feltőlteni, de ha van vibered és prívátban leírod a számod ,szívesen átküldöm ott
-
válasz
PROTRON #21038 üzenetére
Szia! Nekem pont ez a jelenség van egy Thermaltake Toughpower Grand RGB Platinum 1050W táppal. Elégge hangos pattoggó hang,mintha valami szikrázna vagy nem is tudom milyen hang.. elsőnek azt hittem a ventibe ér valami,megállítottam a ventit de nem az a baj. Most került hozzám a táp félel eléggé így használni. Csináltam egy videót,de nem tudom hogy lehetne ide felrakni miről is van szó pontosan. A hátulján van valami kapcsoló de nem veszek észre változást hiába nyomom be.
-
Riccsiz_h
aktív tag
válasz
PROTRON #21036 üzenetére
Nem tudok róla hogy lenne, próbáltam a honlapjáról kideríteni de nem találtam ilyesmit, még reviewkban sem sajnos. Csak annyit írnak szinte néma működés, de hogy 0db vagy eco mode lenne olyat nem (meg ez még nem biztos az az árkategória amiben van, mert 25 ezerért vettem anno)
-
válasz
PROTRON #20978 üzenetére
Amikor megvettem a VGA-t és a CPU-t decemberben akkor úgy emlékszem nem volt semmi probléma 1-2 hónapig. Sajnos az ismerőseimnek nincs 850+ os táp ,így nem tudom kipróbálni. Most annyit csináltam próbaképp, hogy a másik 8pines ágra dugtam át a 2db 8as kábet ,meg beraktam egy ventit ami a tápkábelt hűti lol
Egyelőre stabil .
-
PROTRON
addikt
-
TaylorXIII
őstag
válasz
PROTRON #20971 üzenetére
Na elhoztam ma a tápot és be is szereltem. Kissé csalódtam mikor megfogtam és kicsit nyöszörgött, gyengébb anyagból van mint az FSP 400 PNF, Chieftec CTG 500 80P, Chieftec GPS 400AA-101A de azok ugye régebbi tápok. De az FSP 400 PNF érzésre lényegesen nehezebb az biztos és a háza is sokkal erősebb. De végülis nem lesz a tápra rakva semmi szóval végülis mindegy, hogy gyengébb a háza. De amúgy üzemel szépen. Köszönöm a segítségeket😄😄
-
TaylorXIII
őstag
válasz
PROTRON #20971 üzenetére
Megnéztem a másik gépben a vga-t és adott képet. Hagytam bebootolni windowsba. Aztán eszembe jutott amit ElektrikusDE írt, hogy rakjam át az FSP tápot abba a gépbe amiben a Chieftec bekrepált. Először egy R7 250x + 4gb rammal próbáltam és egy vinyóval. Nem volt gond. Aztán beraktam a +8 gb ramot és a másil vinyót is és úgy sem volt gond. Aztán kiszedtem az r7 250x-et és beraktam a helyére az rx 480-t és azóta is működik. Már néztem rajta Youtubeot is. Holnap meg meglesz egy FSP Hydro Pro 500. Szóval köszönöm a segítségeket. Majd ha meglesz az új tápegység még írok.
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz
PROTRON #20971 üzenetére
Én ilyen esetben mindig "próba tápot" használok.
Mivel egy "normális" tápnak van zárlatvédelme (is), egy próba nem árthat meg neki.
Persze mivel van digitális multiméterem is, a VGA kártyát, és az alaplapot is letudom (zárlatra) ellenőrizni. (akár előtte is, de nem szoktam, mivel megbízom a tápomban)
-
TaylorXIII
őstag
válasz
PROTRON #20966 üzenetére
Fejlemény:
Egy 2 magos inteles ddr2-es gépbe be tudtam rakni a vinyókat és elértem rajtuk az adatokat meg volt a gépen aida64 és azon belül csináltam háttértároló sebességmérést és lefutott az is. Szóval remélhetőleg nincs bajuk. Procit, ramot nem tudom miben kipróbálni mert nincs se másik AMD AM3 alaplapom se másik inteles DDR3-as alaplapom. De legalább látszólag a vinyók okék. Az rx 480 meg ahogy néztem bele sem férne abba a gépbe, na meg nem lenne elég szufla se. Abban egy FSP 400 PNF vagy APN van. Lényeg, hogy valamilyen FSP 400 Wattos táp. -
TaylorXIII
őstag
válasz
PROTRON #20966 üzenetére
Áhá, értem. Ez egy 6 éves táp. 15500 volt OEM kiszerelésben iponnál 2015-ben. Az FSP Hexa 500 volt hasonló árban akkoriban pl. Néztem a milyen tápot vegyek topicban az ajánlott tápok listáját, de abban is pl a Chieftec táp amire rákerestem, 2017-ben volt utoljára a boltokban. Szóval nem igazán friss a lista. Ha a tápok árai az euró forint árfolyam alapján változnak akkor ami most 20k az lehet akkor az kb 16k volt.😁
-
TaylorXIII
őstag
válasz
PROTRON #20964 üzenetére
A megszakítók pontos paramétereit én azt sem tudom honnan kéne kiderítenem szóval azt elengedem😅 Ez egy ajánlott táp volt, azért vettem anno, így egy kicsit meglepett, hogy azt írtad, hogy mégsem olyan jó. A vinyókat lehet ma ki tudom próbálni egy másik gépben, de azért bízom benne, hogy az ajánlott kis Chieftec tápom nem okozott kárt másban. Na de köszönöm a válaszod és ha nem felejtem el akkor írok később fejleményekről😄
-
Fantomas80
tag
válasz
PROTRON #20851 üzenetére
Igen én rendeltem futárt a neten. Németországba kellet küldeni. Hétezer párszázforint volt a költsége.
Vissza fele teljesen ingyesen jött a csomag.
Support válaszolt ha nincs meg a papírjai akkor elég ha lefotózom a sorozatszám matricát.
Onnantól az oldalukon kellet kitölteni egy RMA -ticekettet. Válaszba jött hová kell küldeni mit tartalmazzon a csomag, hogyan csomagold be stb... -
Zsolty001
tag
válasz
PROTRON #20761 üzenetére
Rosszul fogalmaztam. Egy másodlagos gépet állítottam össze, de teljesen használt alkatrészekből, egyedül a HDD volt szinte új ami tönkrement. Mindenesetre a gépet is át fogom költöztetni és majd megnézetem a konnektorokat, illetve beszerzek ma egy FSP tápot (Fsp 400-60HLN) mielőtt még minden más drága cucc elszáll a gépben. Ez a táp se egy mai csirke, de ebben jobban bízom.
-
Mizol29
senior tag
válasz
PROTRON #20750 üzenetére
Tegnap direkt levettem a ház oldalát és teljesen közelről meghallgattam a vga-t mert nekem is megfordult a fejembe hátha, de nem a vga-ból jön a cicergés. A ház aljából jön pont a tápkábel felöl. Lehet van benne valami amit írsz. Igazából elég régi már a táp ezen kívül meg semmi baja sincs. Szóval marad még egy darabig utána pedig csere egy másikra. Azért köszönöm a választ!
-
fisi
senior tag
válasz
PROTRON #20745 üzenetére
Ezek a fan stopos tápok jó nagy átkúrások nekem pl 1300 wattos Sesonicom van azt az is első órában áll a venti utána bekapcsol 4 percre, majd leáll aztán már 15- 30 percenként ki be kapcsolgat, a konfig böngészés közben a közelében sincs a 30% vagy mennyi határértéknek amikor is a reklám szerint be kellene kapcsolnia.. Ettől függetlenül ki be kapcsolgat állandóan. Írtam a PCLAND- nak szerintük ezt totál természetes, ne küldjem gariba vissza...
-
jeni
félisten
válasz
PROTRON #20743 üzenetére
A bolti garis javítását kérni érdemes ha megteszik. Addig rosszabb esetben nélkülöznöd kellene a 1000W tápot.
Akkor lehet mondani egy termékre a gari megvonást ha a garancia címke meg van sérülve!
Ha a bolt nem vállalja a szervizelését hivatalosan vagy csere esetén az összegbeli levásárlását kínálja fel más fajta tápegységet választás esetén,akkor lehet érdemes a gyártónak elküldeni RMA-n keresztül a javítást megigényelni. Amennyiben nincs hasonló alternatíva a cserének. Ez költséggel jár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest