- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavalkád
aktív tag
hello, itt lehet tápventilátoros kérdéseket feltenni?
a ventilátorok topikban valami futóbolond reklamált, hogy az ott offtopic. -
kavalkád
aktív tag
válasz PROTRON #21479 üzenetére
köszi!
szóval van egy Enermax tápom aminek nagyon zajos lett a ventije.
kiszereltem, lemértem 135mm-es, 120mm-es furattávval, ilyet nem találok sehol, de ezen túl is tettem magam, van hely a házban, majd gyorskötözővel odateszek a tetejére egy 140mm-eset.a gond, hogy nem értek hozzá és nem tudom milyet kellene vennem.
a jelenlegi az 12V, 0.29A, valamint két "kábel" lóg ki belőle, egy rövid 2 pines fehér, ez megy a táp belső csatijára valamint egy ismeretlen típusú/funkciójú ami ki van vezete és sehova nem volt bekötve, ez lenne az:a kérdés, hogy mi ez az extra kábel és kell nekem ilyen az új ventin?
sejtem hogy nem ha eddig sem volt bekötve, csak azt nem tudom, hogy problémás ha enélkülit veszek.
másik kérdésem pedig az, hogy az okoz valami gondot, ha eltérő áramerősségűt veszek?bármi építő jellegű gondolatnak örülök, előre is köszi.
az nem baj ha nem értenek hozzá, én sem
az önjelölt serifeskedést viselem nehezen. -
kavalkád
aktív tag
válasz kavalkád #21484 üzenetére
találtam egy pont ugyanilyet itthon, csk fordszámszabályzósat, meg sem mozdul sajna a táp csatira kötve, de volt itthon egy artic is, igaz az csak 0.22A-es, de az működik,. gondolom nem olyan hatékony a hűtése, de ez amúgy is egy netezős gép, nem fog izzani a táp. probléma elhárítva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs