- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Ez az egész baromság. Nem kaptam választ arra, hogy milyen kábel kell hozzá. Neked lehet, hogy jó bármilyen, nekem az adatátvitel a szempont nem a harisnya. De az előző hozzászólásban már ezt leírtam, erre belinkelsz nekem egy pont olyat, amilyenre írtam, hogy nyilván nem arra való. Akkor se, ha te olyat vettél. Működhet is, bármilyen kábel, de ez az ethernet kábelre is elmondható, mégsem olyat használnak hozzá, amilyet linkeltél, pedig 8 eres. Sőt a lassabb meg a gyorsabb is 8 eres... És a másik, hogy én csak ezt az egy dolgot kérdeztem. Ha már azt állítod, hogy helyettem keresgélsz. Arról meg megint nem beszélve, hogy nekem sima USB kell, a másikhoz tán nem is elég, hogy 8 eres legyen, külön áramkör van a csatlakozóba építve. De lehet ez csak töltéshez kell.
[ Szerkesztve ]
ASRock Z370 Pro4+i3-8100+32GB Windows 22621.3527 Ubuntu 24.04 x64
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Nők, nőügyek (18+)
- Proxmox VE
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Path of Exile 2
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos fejegységek
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest