Hirdetés
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Ez az egész baromság. Nem kaptam választ arra, hogy milyen kábel kell hozzá. Neked lehet, hogy jó bármilyen, nekem az adatátvitel a szempont nem a harisnya. De az előző hozzászólásban már ezt leírtam, erre belinkelsz nekem egy pont olyat, amilyenre írtam, hogy nyilván nem arra való. Akkor se, ha te olyat vettél. Működhet is, bármilyen kábel, de ez az ethernet kábelre is elmondható, mégsem olyat használnak hozzá, amilyet linkeltél, pedig 8 eres. Sőt a lassabb meg a gyorsabb is 8 eres... És a másik, hogy én csak ezt az egy dolgot kérdeztem. Ha már azt állítod, hogy helyettem keresgélsz. Arról meg megint nem beszélve, hogy nekem sima USB kell, a másikhoz tán nem is elég, hogy 8 eres legyen, külön áramkör van a csatlakozóba építve. De lehet ez csak töltéshez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ukrajnai háború
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- BMW topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest