- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Meghozta az RTXMG és RTXNTC fejlesztőkörnyezetét az NVIDIA
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Jó adatátviteli sebességhez megfelelő adatkábel is kell, nem elég a drága switch és hálókártyák. Ennek a kiválasztásában próbálunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essejó
veterán
Értem én, hogy olcsóbb ez így mintha tennél rá egy 5 portos switchet. De kérem nem szar ez, hogy kenjük be sárral oszt jóvanazúgy. Egyéb iránt ha az a bejövő maga a net, és a másik végén az ISP csücsül, kb hány perc alatt blokkolnának szerinted? Ennyi erővel mehetne rá egy ISDN Y elosztó is, de nem mehet. Bár ha ez egy csak egy otthoni gányolás és elég az elérhető max 100 mega, akkor hajrá, bár én tuti nem így oldanám meg.
[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik elsősorban hálózati kábelekkel és szerelésükkel foglalkozik, úgymint árnyékolt és árnyékolatlan csavart érpáras kábelek (S/FTP, UTP), SFP+ optikai (OM3, OM4) valamint DAC kábelek, de érintőlegesen szóba kerülhetnek más adatkábelek is, mint koax, USB, SATA, stb...
- TCL LCD és LED TV-k
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Tőzsde és gazdaság
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Politika
- További aktív témák...
- PNY Quadro RTX A5000 24GB GDDR6 384bit
- Ezüst MacBook Pro 16" M4 Pro 14C 20G 24GB, 512GB BRU-TÁ-LIS! Garancia, stb.
- ASUS ROG Strix G513QM - 15,6"FHD IPS 300Hz - Ryzen 9 5900HX - 16GB - 1TB - RTX 3060 6GB - Win11
- Samsung Galaxy Note 8
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest