- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csemege86
tag
Sziasztok! Túl kevés usb kimenetem van, szeretném bővíteni. Mivel erősebb/nagyobb adatátvitelű dolgokat szeretnék csatlakoztatni, elosztó már nem megoldás. Az usb-s egerem már igy is belaggol néha az ötös elosztóban.
A ház elején van két usb 3.0 bemenet, de nem aktívak. Megnéztem, mért. Bent 1 db közös 2x10 tüske csatlakozóban végződnek. Mivel régebbi alaplapom van, azon csak 2 db, külön 2x5 tüskés csatlakozás van. Kérdés: EZ való a régifajta 2.5-ös csatlakozóhoz? Viszont ahogy nézem, ez 1 db usb kimenet, ami lefoglalná mindkét 2x5-ös alaplapi csatlakozást? Tehát buknám a két usb kimenetből az egyiket? Van olyan usb vezeték ami 1x5-ös tüskébe csatlakozik bent az alaplapon?
Van még 2 db használaton kívüli HDMI kimenetem. A legegyszerűbb megoldás talán az lenne, ha HDMI-n tudnék bevinni usb adatot. Létezik ilyen megoldás?
-
lordring
aktív tag
Sziasztok! Van egy Asus P7P55D alaplap, ami Win10 alatt nem ismeri fel a pendrive-okat. Az USB-s egér + billentyűzet működik, de ha pendrive-ot teszek be, akkor semmi nem történik, csak az Eszközkezelőben a Lemezvezérlőknél megjelenik egy ismeretlen eszköz sárga hiba jelzéssel. BIOS-ban engedélyezve van minden USB opció.
-
csige791
tag
Sziasztok,
Néha előfordul, hogy kb minden USB eszköz lekapcsol, mintha kihúznám majd bedugnám.
Alapalap:
Gigabyte Z390 Aorus Pro
Táp:
650W Seasonic Focus Plus GoldEléggé idegesítő, mert online versenyzés közben lekapcsolt a kományom, és hasonló problémák.
-
Bandinho
tag
Hali!
Mióta frissített a Windows egyik USB portom sem működik, nem ismernek fel semmit. Az eszközkezelőben pedig sárga felkiáltójel van mellettük. Azt írja a legfrissebb illesztőprogram van felrakva és próbáltam eltávolítani is majd újraindítani.
Asus N551JW CN261D
Köszi -
adolfka00
tag
Üdv ! Van egy asus maximus viii hero alaplap arra van rádugva 1 billentyűzet 2db USB portot visz el ebből 1 db 3.0-ás illetve 1 fejhallgató (2.0) 1 egér (2.0) és nem igazán akar működni a fejhallgató mikrofonja vagy valamikor olyan érdekesen adja le a hangot maga a hangszóró része. ( A fejhallgatóval semmi gond nincs) én arra gyanakszom,hogy kevés kraftot ad le az USB port vagy talán túl sok lenne ennyi eszköz ? Válaszokat előre is köszönöm !
-
ZTE_luky
aktív tag
Sziasztok! Egy problémám adódott!
Adott egy HP LaserJet P1102-es nyomtató, amit telepíteni a karok (most vettem). Az eszközkezelőben felismeri a nyomtatót, még a típusát is mindent, azonban a telepítő közben, azt kéri hogy csatlakoztassam az eszközt, de nem ismeri fel. Utána néztem és elv az zavarja hogy a laptopomon csak USB 3.0-as port van, a nyomtató meg 2.0-ás, és ezért valamiét zavarja.
Tudtok valamit megoldásképpen?
-
Laca25
csendes tag
Sziasztok,egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van 1 Zalman Z3 Plus házam amiben van előlapi usb3.
Az alaplapom pedig Asrock H55M-LE
Hogyan tudom bekötni?
Van az usb 3-nak 1 kék csatlakozója de nem tudom rákötni.Esetleg valami átalakítóval orvosolható?Köszönöm:Laci.
-
Bensee
tag
válasz
Chereiose #26 üzenetére
Szia!
Megoldódott már a probléma?
Ha nem, akkor gondolom, hogy Te a CD-ről is felraktad a drivert és a windows magának is felrakta azt a drivert, amit maga talált hozzá.
Valószínű, hogy a két illesztőprogram ütközik.
Próbáld meg letörölni azt, amit Te felraktál a CD-ről, aztán hagyd, hogy a windows rakja fel magának a cuccost. -
Tito62
csendes tag
Sziasztok!
Segitségeteket szeretném kérni USB-vel kapcsolatban. Nemrég egy ismerösöm újra rakta a gépem sajnos tápot is kellett cserélnem. Az alaplap is meg volt bontva. Most már a gépem műkszik csak egy a bajom vele,hogy az illető mindent vissza pakolt csak az előlapi audio és USB kábeleket is lehuzta az alaplapról és nem tudom a pontos bekötési sorrendet,hogy melyiket hova rakjam. Addig eljutottam,hogy mostmár van hang mivel eddig nem volt hang amikor filmet játszottam. Kisérleteztem vele,hogy az USB dugaljak is működjenek ,de hiába akármit csinálok vele nem jön össze. Azt alaplapom típusa:M2N4-SLI ASUS. A segítséget előre is köszönöm.
-
Chereiose
addikt
Sziasztok!
A következő a problémám:
Barátnőm Németországban dolgozik, ALdis netet szokott venni, ami egy stickből és egy simből áll. Eddig minden rendben volt vele,de amikor itthon volt újra raktam a win7et. Most rakta fel ezt az aldis cuccot, a programjával együtt, de így is folyamatosan keresi a windows az illesztő programot. Majd amikor mindent megtalált (4 zöld pipa) megint elkezdi keresni, a végén mindig újraindítást kér. Ilyenkor mindig megszakad a net. Arra gyanakszom (már a beállítások miatt is) hogy nem az aldis program kezeli a cuccot,hanem maga a windows. Hogyan lehetne ezt megoldani?
Előre is köszi! -
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogyha bármilyen USB-s eszközt csatlakoztatok a gépemhez, akkor a bekapcsolást követő első csatlakozáskor kb. 30 másodpercet kell várnom, mire felbukkan a szokásos windowsos ablak? Hogy tudom ezt az időtartamot rövidíteni?
(Konfigom az adatlapomon, Win7-et használok. Csatlakozáskor mintha a vinyó dolgozna nagyon...)
-
FtcFeki
csendes tag
Sziasztok!
Elég furcsa problémámra keresnék választ.
Van egy msi fx 600-as laptopom és kb 1,5 hónapja win 8.1 van rajta. Eddig semmi problémám nem volt. Tegnap óta viszont a usb portok meghülyültek. Az egerem nem kap áramot. A külső winyómat nem látja a gép, csak áramot kap, még a laptop kikapcsolás után is áram alatt van. :/ Továbbá a laptop hűtőm működik rendesen, viszont a gép kikapcsolása után is még pörög. -.-"
Mostanában nem jött rá win frissítés. Ja és a beépített cam sem működik :/Találkozott már valaki hasonló problémával? Tudna valaki tanácsot adni?
A válaszokat előre is köszönöm.
Feki. -
lazoltan
csendes tag
sziasztok.
Van egy sony vaio laptopom amibe ha bedugom a toltot nem mukodik az usb-s eger. Ha kihuzom mukodik tovabb. Eddig jo volt,de most rendszervisszaallitasra sem reagal. Probaltam hogy a feladatkezeloben kitorlom az usb gyokereket es kikapcsolas es aramtalanitas utan ujra bekapcs de nem segit. Egyebkent nem csak az eger, mas sem megy ekkor usb-rol, viszont aramot ad mert az eger is vilagit. Mi lehet a megoldas? Ujratelepites jelenleg nem megoldhato, ha mas nem segit akkor pedig az lesz. valaszokat elore is koszonom. -
gyorfygym
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy a megfelelő forumhoz írok-e !
De lenne egy problémám van egy microsoft 1.1A egerem minden gépben működik kivéve a most összerakott egyszerübb kis gépembe
alaplap: MSI 945GCM5-F V24 kimenet van hátul 2 elöl egyikbe sem ismeri fel azt irja hiba történt az usb felismerésében valszeg nem fog jól müködni és nem ismeri fel.. opticai egeret azonnal fel ismer!
Probáltam már egér driverrel minden mással de nem megy!
Ezen felül minden mást ( pentdrive, telefon adatkábel felismer )Az egeret most egy opticai/usb atalakitoval használom de így csak 100hertzen megy és én 500ra szeretném vissza állítani!
PLS HELP ME!
-
zizzi860411
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problémám van,hogy az usb csatik a az alaplapomon csak 1db müxik( asus p5b) táp mindegyikben van..Előzménye,hogy csatlakoztattam 1 mp4 lejátszót és utána már csak 1 maradt. Újra telepítettem de az sem segített. Bios-ban nem láttam semmit. Valami ötlet? Vagy aki javítással foglalkozik.?thx: Norbi
-
k.rudolf
tag
Sziasztok
Szerintetek az hogy az USB-t felismeri a gép de mikor rá akarok pl 5 filmet tenni abbol 1 film megy
többit mintha rá sem teszi ha mappában teszek rá valamit akkor látom hogy rajta van de az USB-t kihuzom majd ujra beszurom megnyitom a mappát és a mappa tartalma eltünt
légyszives ha valaki tud ilyenre valami megoldást irjon :S
Formáztam : exFAT-ba //**ebbe megy NTSC van még de abban nem ismeri fel a gép**//
Udv.
Köszi all
-
mzx
senior tag
Üdv!
Pendrive csomagoláson meglepő dolgot olvastam: "Az USB kulcsot számitogép segítségével
NE formatálja!"A)
Én voltam eddig tévhitben , hogy lehet, sőt:kizárólag számítógéppel lehet formatálni pendrive -t, azaz netán "tul van lihegve" valamiféle biztonságra törekvése a gyártónak, mint néha más műszaki termék esetén? Vagy a gyártónak van igaza?B)
Ha mégis szó szerint kell értelmezni a gyártó tanácsát, az esetben mi a manóval lehet formatálni akkor hát?(A fene, hogy formázni is kell és ki tudja, hogyan... akarom mondani: hogy még ilyesmiknek is el kell venni az érintetlenségét.
Szűz pendrive-ról van szó.
Tényleg nem dugott még PC-t!! Esküszöm!! Lehet, hogy akkor kamu , hogy túl...khm...lihegi a gyártó?!
Segítsetek rajta, irány a beavatás szakszerű útja.)
Köszi előre is.
-
Jhericho
tag
Drivert frissteni próbáltál? Vgy átdugni egy másik portra? Ha ez se megy akkor szedd szét és nézd meg hogy minden kábel a helyén van-e. (én legalábbis ezt szoktam.) De legjobb ha írsz a support-osuknak és tőle megkérdezed. ha garanciális akkor vidd vissza és mondd meg nekik akiktől vetted
-
Jhericho
tag
hali!
Nem mennek az előlapi USB-k a gépemen, pedig mindent jól bekötöttem szép sorban.Van valami ötlet? -
petison
tag
Üdv!
Nemrég szereztem egy Asus M2N4 - SLI alaplapot.
A gondom az, hogy minden USB-s eszközt (pendrive, joystick, telefon) felismer és használ kivéve az egeret.
Kipróbáltam már 5 különböző típusú egérrel mégsem működik a dolog. (Természetes működő egerekkel próbáltam).
Az eszközkezelő nem mutat problémát.
A BIOS-ban engedélyezve van minden USB funkció, friss WIndows 7-es (32bit) van telepítve.
PS/2 porton természetesen minden klappol.Van-e valakinek is valamilyen ötlete, hogy mi lehet ez?
-
Homer
tag
Üdv!
Ha egyik napról a másikra történt a dolog akkor elképzelhetőnek tartom, hogy lemerült az alaplapon az aksi/elem, és minden bios beállítás defaultra állt. Nézz szét a bios-ban nincs e valami gixer, esetleg dátumot nem felejtette-e el a gép!? Ha ott mindent rendben találsz akkor kipróbálhatsz egy live op rendszert. Ha azzal is minden megy akkor valszeg a windózt vágta gallyra valami szoftver. (Sztem ennek is nagy az esélye.) Más ötletem nincs
-
Happy187
tag
Üdv! Az asztali gépemen az összes port úgy tűnik elromlott, mert bárhová dugom a pendrive-om nem észeli a gép, viszont a pendrive-ot bármely más gépre dugva tudom használni. Mi lehet probléma? Válaszokat előre is köszi!
-
Homer
tag
Sziasztok!
Meglehetősen amatőr kérdéssel fordulnék a kedves fórumlakókhoz. A problémám a következő: Jelenleg a szgépen használok egy USB-infra portot gond nélkül, egy USB-s nyomtatót, szintén gond nélkül, egy USB-s wireless, billentyűzetet és egeret (ezek egy USB aljzatból üzemelnek), és ha kell, akkor egy VP_D 23-i samsung kamerát, szintén tünetmentesen. Amikor azonban Pendrive-ot csatlakoztatok bármelyik USB hub-ra, akkor a WIN XP (+SP3) megtalálja, az eszköz megkapja a betűjelet, használni is tudom, de a legváratlanabb pillanatokban (és általában pont akkor amikor másolok rá vagy vóla, de előfordul hogy éppen nem is használom) mintha kihúznám és visszadugnám az eszközt :s.
Mitől lehet szerintetek ez a jelenség? Már nagyon idegesít. Egyszer volt olyan, hogy az összes adat elveszett a drive-ról, mert éppen akkor vesztette el és találta meg a gép az eszközt amikor a leírótáblát írta ...Másik problémám, és sztem mindkettőnek ugyan az lehet az alapja, hogy amikor az öregecske Alcatel OT-S 853 telefonomat rácsatlakoztatom az USB port-ra akkor gyönyörűen működik, tudok másolni rá/róla, de amikor lehúzom a gépről a telcsit akkor mindig újraindul :s.
Szerintetek mi lehet a gond? Gyanítom, hogy driver gond lesz, de honnan lehet leszedni olyan drivert ami univerzális USB2 driver?
-
Hi all!
Most vettem egy USB-s memory stick olvasót(PSPhez), és ha rádugom USB-re, akkor az xp felismeri, de drivert kér !Azt nem kaptam hozzá, és nincs is hozzá, mert ez egy sima kínai cucc és csak annyi van ráirva hogy Memory stick reader
De én úgy tudom ennek simán mennie kéne mint egy mp3 lejátszónak! Mit tegyek? PLS help!
-
slam_i
csendes tag
Nálam ue. , nem vágom,
a régi Joi-ommal csinálta, de ott az 50. ki-behúzogatásra felismerte. Ez kb 1 éve volt, azóta sztem használtam (másra) az usb-m, és nem volt vele semmi gáz.
Most vettem 1 webkamerát és ezt sem akarja felismerni (Q-tec webcam 310 usb).
NF7es abitom van.
Hát ha erre tudja vki a megoldást.....,
már semmi ötletem. -
JohnDo
tag
válasz
macilaci78 #2 üzenetére
Az a baj hogy nem csak a pda-val xaraxik hanem minden mással is. Nyomtató,kártyaolvasó,bluetooth. Akármit kötök az usb-re egyszer megy máskor meg nem.
Áram van benne de mintha az adatsin nem akarná az igazságot. Már vettem egy pci-os usb kártyát most abba dugdosom a dolgokat,de bosszant a dolog. Ha egyáltalán nem menne akkor gondolom kidurrant valami az alaplapon. De van mikor megy fullon máskor meg bedugom a cuccot erre kiirja hogy ismeretlen eszköz,nem lehet felismerni.
Asus p4p 800se lapom van és még nem akarnám cserélni főleg nem a nyamvadt usb miatt.
Azért kösz a segítséget.
John Do -
JohnDo
tag
Hali
Időnként az alaplapi usb-im fele nem megy. Ujraindítás után néha visszajön néha nem.
Alaplap hiba lesz vagy esetleg okozhatja a táp is?
Egy palmtoppal kötöttem össze a gépet nemrég és azóta szórakozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Építő/felújító topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Synology NAS
- Elektromos autók - motorok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Black 24Hónap Jótállással Teljesen Új Bontatlan
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest