Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
Media-Tech Scanline MT4090 - ezt (vagy ilyesmit) kellett volna megvenned eredetileg is, nem egy ilyen elavult Genius-t. A topikot hamarosan zárom. Az azonnali kérdések gyűjtőtopikban elfért volna a kérdés.
-
eniak
csendes tag
Sajnos nem lehet venni USB-s kézi szkennert, legalábbis én nem találtam (ha valaki talál azonnal szóljon)!
Szkennerem van itthon (több is), de kéne egy "kicsi" könnyen hordozható a laptopomhoz (Asus eeePC 1000H).
Hasonlóan "integráltam bele" (ragasztottam a tetejére) egy laptop DVD írót 3 db átalakítóval... Most szeretnék egy szkennert is rá tenni (hozzá kötni, én sem vagyok olyan morbid, hogy a szkennert is rá ragasszam).
A kérdés továbbra is adott, hol lehetne beszerezni (6000FT körül) a fentebbi linken lévő vagy ahhoz hasonló USB-ISA átalakítót.
Eniak
-
kraftxld
félisten
Ööö.. még napszámos órabérrel számolva is jobban megéri venni egy usb-s scanner-t mint küzdeni ezzel plusz átalakítókkal

-
eniak
csendes tag
Kipróbáltam a szkenner működik!
A kérdés, a [link] -en található (vagy ahhoz hasonló) USB ISA átalakító beszerzési helye.
senkinek semmi ötlete, hogy ezt hogyan lehetne beszerezni? (állítólag a linken rendelni is lehet, de sajnos nem tudok angolul.)
Eniak
-
eniak
csendes tag
A szkenneren egy spéci nem szabvány csatlakozó van (este tudok fényképet fel tenni, erről lenne szó [link]) vezérlőkártyája ISA csatlakozású.
Arról eleve lemondtam, hogy magát a szkennert kössem USB-re, az szerintem nagyon macerás lenne (elektronikával foglalkozó barkácsolós típus vagyok, de tudom a képességeim határát).
Legegyszerűbb szerintem az USB - ISA átalakító. hisz van készen csak nem tudom beszerezni.
-
eniak
csendes tag
Sziasztok!
A mai nap folyamán vásároltam a Vatera piacterén egy kézi szkennert.
A fénykép alapján azt hittem (inkább reméltem) hogy soros porton keresztül kel a pc-be kötni.
Sajnos rosszul láttam a képen (nem anya, hanem apa csatlakozó volt rajta), így csak a gyári speciális kártyájával tudom a számítógépbe kötni ami ISA csatlakozású.A szkenner elvileg tökéletesen működik (holnap szerzek egy ISA csatlakozóval rendelkező számítógépet)
Eredetileg a laptopomhoz szántam (Asus eeePC) hogy a sulim könyvtárában tudjak vele szkennelni, ezért valahogy USB-re kellene csatlakoztatni a szkennert.
Interneten láttam USB ISA átalakítót, de Magyarországon sehol nem látok ilyet.[link]
Van valakinek ötlete hogy hol tudnék ilyen átalakítót beszerezni Magyarországon, vagy angol tudás nélkül hogy lehetne megrendelni és honnan?
Minden ötletet szívesen fogadok.
Köszönettel: Eniak.
Aktív témák
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 2080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest