- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Mindhárom Tab S9 vízálló lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Asztrofotózás
Aktív témák
-
Songo
senior tag
100éves a téma de sikerült azóta ezt valakinek megoldani?
Nálunk ugyanez a hiba áll fenn.
Telefonhoz volt hozzádugva a pen. 1x csak leválasztódott újra bedugtam akkor már formázni akarta mert nem látta. gép is formázná de nem tudja. Írásvédett mondják ők.
De sajna nincs rajta pöcök :SKöszi
-
-
Notes
senior tag
Van hozzá valami driver cd? Van olyan pendrive amit a saját kis utiljával is írásvédetté lehet tenni. Esetleg telepítsd fel és próbáld azzal unlockolni.
-
Zoz
őstag
Partition Magic nem foglalkozik USB cuccokkal
Ezért én a 7Tools Partition Managert használom erre a célra.
Bővebben: link -
Lehet, hogy hülyeség, de a Partition Magic látja? Mert abban talán rá tudod venni egy-két dologra (fformázás, partícionálás,ellenőrzés).
-
gvass
tag
Egyik sem segített...
Szerintem meghalt, villog mint a bolondóra, de mindig ez az írásvédett duma jön bármít próbálok! -
Zoz
őstag
Card Wiper-rel le lehet totál gyalulni!
Bővebben: link
Ha Test Media pont hibát talál, akkor nincs mese, ez meghalt, ha van rá gar, akkor vissza kell vinni.
Amúgy szoktak meghalni ilyen hibával PenDrive-ok...
Ha a Card Wiper tesztjén átment, akkor újra kell particionálni, formázni és kész. -
moonman
titán
egy chkdsk /F -et nyomj már rá...
-
Esetleg kérdezd meg azt, akinek odaadtad, hogy mit is csinált vele tulajdonképpen. Nem lehet, hogy írás közben behalt a winows és rajta hagyta ellenőrzéskor vagy ilyenek? Mert akkor talán sérülhetett is.
Elméletileg nem írásvédett, mert nincs pöcke, így formázni tudni kellene, szerintem.
Garis még? ha igen, vidd vissza, ha nem ,akkor passz. Esetleg azon a gépen formázni, ahol előtte tönkrement? -
moonman
titán
XPSP2 esetén
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\
\StorageDevicePolicies ''WriteProtect'' = 1
? -
gvass
tag
A kérdés adott :
Egy pendrive kölcsönadva mikor visszajön nincs rajta semmi csak egy found.000 mappa és a bootex.log fájl.
Törölni nem lehet mert írásvédett!!
Pedig szeretném...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Update 04.29. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest