Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen asztali médialejátszót?
- Apple asztali gépek
- Belehúz a kapacitásbővítésbe a TSMC
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ne késd le a határidőt! (Secure Boot 2026)
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter789
senior tag
összeraktam, működik - bár a detektálás néha elsőre nem jön össze, valószínűleg finomhangolni kéne a kvarcot a két kis kondival - de sajna megtaláltam a választ: nem működik SPDIF DAC-ként...
bár fel tudja venni a forrás hangját, de az a kimenetére nem megy át (csak windsp-vel pl)... egyelőre még az SPDIF-in sem megy, mert valószínűleg túl alacsony jelszintet használnak a forrásaim, neki meg min 3.3 voltos CMOS, vagy 5 voltos TTL jel kéne (ezt valahol fórumon találtam), úgyhogy ha valaki használná a digitális ki/bemenetét, akkor bele kell terveznie egy illesztést is! (estefelé teszek fel róla képet, meg linket az SPDIF-hez)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Xiaomi Redmi Note 14 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 1TB RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
bár fel tudja venni a forrás hangját, de az a kimenetére nem megy át (csak windsp-vel pl)... egyelőre még az SPDIF-in sem megy, mert valószínűleg túl alacsony jelszintet használnak a forrásaim, neki meg min 3.3 voltos CMOS, vagy 5 voltos TTL jel kéne (ezt valahol fórumon találtam), úgyhogy ha valaki használná a digitális ki/bemenetét, akkor bele kell terveznie egy illesztést is! (estefelé teszek fel róla képet, meg linket az SPDIF-hez)