Aktív témák
-
Joooe
tag
válasz
God Vazzeg #100 üzenetére
Na voltam benn a cuccért. Mondtam hogy szeretném megnézni ezt a szédületes sebességet. Mondják ok, semmi gond. Mistralt ismerve gondolom senkit nem ér váratlanul, hogy a szemem előtt már megint csak 12.5 Mb/s volt a max (hd_speed -del mérve). Kivettük a rackből a vinyót, közvetlen ide-n 60 MB/s hasított. ''Gyuri'' hátra ment telefonálni, mondott ott valami olyanokat a túloldalra, hogy ''igen, de a 12 mega az tényleg kevés'', meg ilyenek. Aztán visszajött és onnantól kezdve szerinte normális és törvényszerű dolog a 12 mega, ''ennyit tud az usb''. Persze megint felajánlotta hogy felküldi a pesti szervízbe, ahol ugyanezt el fogják mondani.
Ja és azért a felvetésemért, hogy nézzük meg egy más típusú rackben hogy mennyit tud az usb nem lelkesedett, vajon miért?
Egyelőre átvettem a cuccot, mondtam hogy majd még jelentkezem
Megyek a fogyasztovedelem fórumára kicsit tájékozódni, aztán majd jelentkezem -
Joooe
tag
válasz
God Vazzeg #100 üzenetére
Még nem értem rá, kicsit torlódtak a vizsgák
Holnap bermegyek érte.
Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- Samsung 990 EVO Plus 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/5.0 x2 - Új - Eladó!
- (50db) 250GB SATA Bazár (Samsung, Kingston, Crucial, Sandisk stb.)
- Western Digital Purple 6TB HA510 - WD62PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- WD Black SN850P 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bordás, PS5 - 7300-6600 MBs - Eladó!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged