Hirdetés
Aktív témák
-
Joooe
tag
válasz
God Vazzeg #100 üzenetére
Na voltam benn a cuccért. Mondtam hogy szeretném megnézni ezt a szédületes sebességet. Mondják ok, semmi gond. Mistralt ismerve gondolom senkit nem ér váratlanul, hogy a szemem előtt már megint csak 12.5 Mb/s volt a max (hd_speed -del mérve). Kivettük a rackből a vinyót, közvetlen ide-n 60 MB/s hasított. ''Gyuri'' hátra ment telefonálni, mondott ott valami olyanokat a túloldalra, hogy ''igen, de a 12 mega az tényleg kevés'', meg ilyenek. Aztán visszajött és onnantól kezdve szerinte normális és törvényszerű dolog a 12 mega, ''ennyit tud az usb''. Persze megint felajánlotta hogy felküldi a pesti szervízbe, ahol ugyanezt el fogják mondani.
Ja és azért a felvetésemért, hogy nézzük meg egy más típusú rackben hogy mennyit tud az usb nem lelkesedett, vajon miért?
Egyelőre átvettem a cuccot, mondtam hogy majd még jelentkezem
Megyek a fogyasztovedelem fórumára kicsit tájékozódni, aztán majd jelentkezem
Aktív témák
- Nem lesz iPhone 19
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Evo 250GB 2,5" SATA SSD
- 1TB Western Digital Black 3,5" hdd (kevés futási idővel)
- SAMSUNG 4TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, hűtőbordás - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Crucial T705 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.500-12.700 MBs - Eladó!
- Eladó kiskergaris 18TB-os Seagate EXOS X18 Enterprise HDD
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest