Hirdetés
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Apple MacBook
- Milyen alaplapot vegyek?
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
Aktív témák
-
turho
addikt
Én nyitottam a topicot, de mivel elzárkóztál a postától, Edgar meg nem adott meg stabilan semmit, így nem mertem rendelni. 6 ezerből nem vitethetem fel magam 1 nap szabival, hogy megvegyem.
Szépen kértelek, tegyél kivételt postázással, vagy valaki segítsen. Ez nem nagyértékű, nem törékeny cucc. -
Scae [Edgar]
tag
De akkor tuti hogy működik hangkártya nélkül is? Minek ismeri fel a rendszer? Nem akarom azt hogy megrendelem, kifizetem, de nem működik,mert csak egy sima dac van benne. Ezért nem vettem se 3e-ért se 4.5e-ért usb-s hangfalat. Azok is vidáman szólnak 3 mp múlva, HA van hangchip a gépben, ami a pci buszra feltolja az adatot.
Kéne pontos tipus hogy utána tudjak olvasni gyártónál.
Turho: neked úgy is működik ha le van tiltva biosban+windowsban is a hangchip? -
turho
addikt
Okés, úgy látszik verbuválom a bandát. Márkátlanabb úgysem lehet mint az általam előzőleg Bundytól vásárolt cipő...iéé, Comodow márkájú eszköz
Mégis nagyon baba.
XP alatt bedugod, 5 mp múlva üzemkész. Elsőre. Utána meg azonnal.
Mint nyitó hsz-emben írtam, nekem postázni kellene valószínű. De szerintem másoknak is.
Szal várjuk, na.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest