Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
-
-
Reiko
tag
válasz
zoo8800 #1039 üzenetére
attól még, hogy nincs net a modem oldalát simán be kell töltse, mivel az ott van közvetlen rádugva! Ahhoz nem kell net, hogy megmutassa van jel, nincs jel - ergp lehet vmi egyéb probléma is!
Tudni kéne mekkora csillapítás van amúgy a modemen, mert ez még simán elbírna 2-6 dB-t, hogy a Transmit Power Level feljebb menjen! -
kabelmania27
félisten
válasz
zoo8800 #1041 üzenetére
Gondolom ha nincs tévé előfizetés bejön a lakásba a koaxkábel és egyből a modembe megy osztás(ok)nélkül.
Én motorola majd webstar modemet kaptam a fibertől. Előszőr 1megás aztán 2,5/1 , aztán télen váltottam 6/1re. 2008október óta kábelnetezek, elötte enternet, externet adsl, elötte 56/33,6k modemes időszak
Mióta voltál fibernetes?
Milyen gyors neted volt?
Milyen fajta modemmel használtad a fibernetes netet? -
kabelmania27
félisten
válasz
zoo8800 #1039 üzenetére
Elég erős a jelszinted
) Szerintem tök jók az értékek:
Albérletbe is hasonló volt a webstar-al powerlevel 7.4 snr 40körül, modem elött egy 2es szimmetrikus osztó volt, anélkül 10körül lettvolna a powerlevel
Korábban fibernetes voltál és így lettél upcs?
Direktbe megy a kábel a modembe? -
kabelmania27
félisten
válasz
zoo8800 #1037 üzenetére
Azért jó ,mert így meg tudod nézni hogy az elfogadható határokon belül van e nálad a jel.
Reiko leírta korábban: http://prohardver.hu/tema/upc_magyarorszag_kft/hsz_986-986.html
"Rx érték -6 és 12 között
Tx érték 38 és 52 között elfogadhatóak, illetve ha nagyjából az intervallum közepén van az jó!"
A problémád megoldását nagyban segítené szerintem, ha tennél be a jelszintedről egy képet -
-
F_Zolee
nagyúr
De a speedtest.net-es oldal is sokat kamuzik. Nálam túlnyomó esetben míg ment a letöltés mérése még a régi netemmel akkor sosem ment maximumon. Csak az utolsó ezred másodpercben ugrott fel a maximális értékre és a végén azt írta ki. Így szerintem nem valós adatokat ír.
Most terheletlenül ennyit tud. [link]
-
-
A FP30 és 60 marad úgy ahogyan van de már nem lehet megrendelni a továbbiakban, ha az van akkor addig használhatód amíg jól esik de ha rendelsz egy másikat akkor már nem térhetsz vissza rá.
Jó lenne ha lenne egy csomag az 50 és a 120 között mert elég nagy így a lyuk, mondjuk egy 75/7,5, így már viszonylag normális lenne a kiosztás.
Végre megszűnik az a hülye Internet Start csomag, szégyen szemre volt 2/0,5-es net csomag amikor pár száz forinttal többért már 15/1,5 lehet kapni. Nem értem mi szükség volt a kitalálására.
Remélem a 120-as csomag feltöltési sebességét megemelik legalább 20-30-ra és akkor már (majd nem) mindenki boldog lehet.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- eFootball
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, 6. generációs i3 Proci
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Panther OC 16 GB GDDR6X - 1,5 év gari !
- Dell Wyse 5470 notebook eladó - 14,1" FullHD, N4100 (4x2,4GHz), 8 GB DDR4, 256 GB NVME, 1,5 - 2 óra
- HP Laserjet 26A (CF226A) Gyári fekete lézer tonerkazetta
- Assassins creed shadows ps5
- Raspberry Pi 3B+, PiFi Digi+ (HiFiBerry Digi+ Pro), gyári tápegység, 16 GB SD
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest