Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Sikerült megoldani a problémát. Amikor lecseréltük a beltériket ilyen visszanézhetős-internetes csodára, akkor megkértem a srácot, akit kiküldtek a vodától, hogy vágja már le a koaxból azt a plusz pár métert, amit annak idejón ráhagytunk. Ezután lettek a korábban belinkelt anomáliák.
Kijött egy másik idősebb technikus, és mondta, hogy a korábbi technikus rosszul tette rá a koaxra a csatlakozót. A hiba forrása a hibás koax csatlakozó.Megjegyzem annó korábban, amikor digi volt voda helyett akkor is egy fiatal srác kötötte be a netet optikán, és el is rontotta az üvegszál bekötését, mert egy héttel később leállt a szolgáltatás, akkor is egy idősebb fazon technikus jött ki megcsinálni, amit a fiatalabb elbabrált...
-
g_g_g
őstag
Egyébként azt lehet látni valahol ha frissült a One TV box szoftvere?
-
Cane
őstag
Sziasztok!
Ma olvastam a HVG cikkét, hogy akadozik a csatornaváltás, idegesítő a TV menü, stb.
Ez országosan vagy különböző szolgáltatási területeken jellemző, ill. a cikkben panaszolt (javarészt októberi) észrevételeket más orvosolták? -
woodworm
veterán
Napokon, heteken keresztül megy a szófosás gyakorlatilag ugyanarról a témáról. Berakok egy hírt, amit még nem láttam itt, erre még én vagyok megszólva, hogy ez köztudott? Mutassátok már, hogy ki és mikor linkelte az áremelés konkrét időpontját és mértékét. Lehet, hogy ez köztudott és már mindenkinek a könyökén jön ki, de ezt itt mégsem láttam mégszembejönni.
-
Voice24
őstag
válasz
imi72 #138976 üzenetére
Sajnos ez van, nem lehet megváltoztatni a csatornák számát, így hiába van saját listád, abban csak léptetve tudsz keresgélni (vagy megjegyzed a gyakran nézett csatornák számait).
Mondjuk nálam ez alól kivétel az Rtl, mert azt tettem a lista elejére, és az 1-es gombbal is behozza (holott 32-es a száma). De 13-ig bezárólag minden olyan számra az Rtl-t hozza be, amelyiken nincs közszolgálati csatorna. De ha a fejlesztők szerint ez így rendben van, lelkük rajta. -
xcsabo
senior tag
Kell a lóvé a négyig-nek....
Mert fejleszteni nem fog az tuti. -
woodworm
veterán
-
imi72
csendes tag
Csatorna lista rendezést növekvő szám sorrendbe nem lehet elvégezni erre gondolok hogy 1,2,3,4,5,6,,7 one tv jelenleg csak így lehet van ötlet valakinek ?
-
Csabi1984
addikt
Sziasztok! Még egy anomália a csodás box javára
Vannak felvételek (pl Dr Paul állatdoktor) a boxon úgy látszik, hogy 1-1 felvétel ugyanazzal a címmel rendelkezik (ismétlődik?). Viszont belépek böngészőből ott nincs duplikálás -
Patens
csendes tag
Sziasztok!
Valaki használ univerzális távirányítót régi UPC Horizon HD Mediaboxhoz (KAON SA900)? Új távirányító kellene, de úgy vagyok vele, hogy több legyet egy csapásra és egy univerzálissal megoldanám. Ki mit ajánl?
Köszi!
-
AnonymusX
őstag
válasz
turbobusa #138965 üzenetére
Szia!
Amennyiben zavar, akkor elállás, ha még benne vagy az időszakban (szerintem ugyanezt javasolná bármelyik ügyintéző). A hibáról legfeljebb fotót kérnének, biztos nem utaztatnák azért a tévét, hogy maguk is szemügyre vegyék. Feltéve ha foglalkoznának vele egyáltalán, mert simán lesöpörhetik, mint olyan esztétikai hiba, ami a használatot nem befolyásolja.
Amennyiben nem vagy már benne az elállási időszakban, akkor egy kérdést megérhet.
-
turbobusa
senior tag
Üdv, Vodafone-tól érkezett a tévém (LG Oled), pár nap után vettem észre, hogy alul van két kis mm "festékhiba, horzsolás" szerű gyári hiba. Nem akarnám visszaküldeni, mert a tévé amúgy képileg szép, és félek ha kivizsgálnák az esetet ugyanezt visszaadnák csak megutaztatva postával. Lehetséges kárpótlást vagy bármit igényelni ilyen esetben?
Előre is köszönöm! -
-
Gork
tag
Sziasztok! Igyekeztem átnézni a korábbi kommenteket, de jól láttam (vagy nem láttam), hogy jelenleg smart tv-n (LG) nem lehet box nélkül nézni a ONE TV-t? LG App Store még hírből sem hallott róla, böngészőből 400-as hibát kapok. :/ Valakinek sikerült esetleg valami megoldást találnia?
-
moonster
tag
Szevasztok!
One Tv webes alkalmazás hibaüzenete:"There are too many devices associated to your account. Please remove a mobile device from your account or call our hotline via phone."
Hol tudom kiléptetni a felhasználókat? A vodafone oldalán nem találom.
Köszönöm -
boborján2
aktív tag
Hamarosan jön a technikus szoftveres hibát javítani. Telefonos egyeztetés szerint lesz itt minden kérem, usb -n keresztül szoft frissítés a legfrisebbre. Ha nem segít ,akkor box csere ,lan vizsgálat, stb....
100%-ra garantálják ,hogy megoldják az összes hibát ami a one tv frissítés óta keletkezett.
Szóval a csillagok is le lesznek hozva az égről, és patika kis one tv szolgáltatás lesz nálam.
-
cocka
veterán
válasz
Voice24 #138942 üzenetére
Szerintem az van, hogy a működéséhez meg bármi letöltéséhez net kell, aztán azzal teleszemeteli az amúgy is kevés ramot és aztán megindul egy memory leak. Mert ugye minden lószart be kell tölteni a ramba, azt is amit meg se akarsz nyitni.
Ja nekem is vagy fél óra míg bejön az EPG, de majd most már tényleg stopperrel lemérem, hogy mennyi idő valójában.
Az egészben a vicc, hogy ugye a felosztást, már vodás szoftverben is elcseszték, tehát ha úgy mond görgetni akarsz előre vagy hátra, nem elég, hogy sokat kell még rohadt lassan is tölti be a következő infót. -
válasz
zzola #138948 üzenetére
Nem gond, elég az 500 megabit, meg a 3.0-as modem (még az 500-as sincs kihasználva)
Vidéken családi házban 150-en megabit van, azzal is meg vagyunk (max a faim veszi észre ha itthon van, hogy nehezebben jön le egy nagyobb játék). Nem érzem, hogy kellene 300-500, vagy Gigabit.... -
pjen
félisten
A streaming műaorújsagja.
-
válasz
kabelmania27 #138945 üzenetére
Köszönöm
Felkínálta a választást, de mivel 500-as csomagot választottam, még is csak 3.0-sal engedte tovább vinni.3.0-st ismerem már van a másik lakásban.
Kell a portworward mert úgy távolról tudok állítani dolgokat, ha a fiamnak nem megy...A csomagot meg jobb on -line magamnak meghosszabbítani, mert múltkor vodafone-os ügynök hívott, direkt kértem hogy ne változtasson semmit még is alapra állítottak mindent. Elment az ipv4 és a bridge mód is, aztán hívhattam a 1270-et...
Neten tényleg elég késő időpontot adtak beüzemelésre, de nem gond kb. jövő hétvégétől kell
-
kabelmania27
félisten
válasz
kenand #138944 üzenetére
Ezres csomaghoz Arris modemet adnak ami tudja a docsis 3.1-et, kisebb csomagokhoz 3.0-ás compal modemet adnak. Arris modemnél is lehet ipv4-et kérni, modem üzemmódváltás csak ügyfélszolgálat által lehetséges, compal modem oldalán van üzemmódváltás ha kivan kapcsolva az ipv6. Amennyiben 1270-es számon vagy ügyfélszolgálati irodában rendeled meg a szolgáltatást hamarabb kapsz időpontot.
-
Új előfizetést nézegetek egy másik lakásba választható D 3.0 Wifi High és D3.1 között mi a különbség?
3.1 tud gigabitest?EuroDOCSIS 3.1 esteén is lehet IPV 4 ip címet kérni és port forwardingot beállítani?
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Esetleg erre tud-e valaki válaszolni : Meglévő DTV TV HD Basic szolgáltatáshoz lehet-e úgynevezett Mediacardot is rendelni? Ha igen, akkor ennek milyen költsége lenne? Volt kérdezve már a Voda
is egyenlőre még nem válaszoltak . -
cocka
veterán
válasz
Voice24 #138922 üzenetére
pedig itt többen azt állították, hogy mindent is felhőben tárol
Ez nem pusztán állítás, hanem igaz is lehet, mert különben a fenti két hibaüzenetet kapod.
Arra meg már annyi rálátásunk sincs, mint korábban, hogy offline mit tárol.
A VTV felületen offline legalább a menü bejött, végig lehetett nézni az egészet, plusz a csatornalista átrendezése, csatornák elrejtése is offline tárolódott. -
xcsabo
senior tag
válasz
kabelmania27 #138936 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy nincs itthon olyan router ami a 4 utp kábelt kezelné sajnos. Van dobozban cudy m3000-es 3as szett, de azokon sajnos csak egy utp van. Ezért nem üzemeltem be még. Tv box, nas, powerline adapter és egy PC van közvetlen rajta. Szóval ki van használva. Ha beüzemelem a mash rendszert akkor kell egy switch is valszeg ezeknek.
-
-
xcsabo
senior tag
válasz
kabelmania27 #138934 üzenetére
Az ki van kapcsolva....
-
kabelmania27
félisten
válasz
xcsabo #138933 üzenetére
Ez egy F csatlakozó, csillapítóra egy egész szám van írva dB vagy fam felirattal, amennyiben nem rendelkezel tv előfizetéssel nincs elosztó, illetve új építésű társasházban több szobás lakás esetén a bejárati ajtónál lévő dobozban szokták elhelyezni az osztót. Nézd meg nem lazult-e ki az F csatlakozó. Amennyiben a modem oldalán nem találod a modem üzemmódot 1270-es számon kapcsoltasd ki az ipv6-ot.
-
xcsabo
senior tag
válasz
kabelmania27 #138932 üzenetére
-
xcsabo
senior tag
válasz
kabelmania27 #138925 üzenetére
-
L.L.
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek, még nem telt el a 48 óra, a mai napot még megvárom..
-
L.L.
senior tag
Sziasztok, 2 napja online aktiváltam az előfizetésemhez az HBO pakot, amihez elvileg kellene kapjak egy kódot a MAX streaming bejelentkezéshez, viszont a honlapon idáig még csak az “Az aktiváló link most nem elérhető, nézz vissza később” üzenetet látom. Mennyi idő után szokott ez elérhető lenni? A normál HBO csatornák azonnal működtek.
-
kabelmania27
félisten
válasz
xcsabo #138924 üzenetére
Igen. A második képnél azaz a letöltési értékeknél el kellene húzni a gördítősávot, hogy a javíthatatlan post csomagok számai is láthatóvá váljanak. Ha megírod, hogy milyen osztóval van elosztva a koax kábel és van-e bekötve Fam/Attenuator feliratú csillapító ki tudjuk számolni, hogy milyen a bejövő jelerősség.
-
xcsabo
senior tag
válasz
kabelmania27 #138923 üzenetére
-
xcsabo
senior tag
válasz
balazs1956 #138916 üzenetére
Bocs, igen azt nem írtam, hogy Zuglóról van szó.
-
Voice24
őstag
válasz
Klujber #138917 üzenetére
Így van, elvileg optikán csak a box az egyedüli opció.
Amúgy nagyon remélem, hogy ezerrel dolgoznak a híres fejlesztőcsapatnál a javításokon. Pl. ahogy írtam korábban is, pár nap alatt rettentően be tud lassulni a box, egy csatornaváltás is hosszú-hosszú másodpercekig tart. Megnyomok egy számgombot, eltelik 3-4 másodperc, amire a jobb felső sarokban megjelenik a szám, majd további másodpercek, amire ténylegesen átvált. Vicc, hogy a viszonylag normális működéshez 3-4 naponta áramtalanítani kell a boxot. (pedig itt többen azt állították, hogy mindent is felhőben tárol)
-
válasz
xcsabo #138914 üzenetére
Az alap 150-es előfizu van, 3.0-ás modemmel kb. 13-14 eszköz lóg rajta eterneten és wifi-n
Érdemes lehet a 3.1-re cseréltetni? Talán attól jobb lesz?
Saját router beüzemelésével jobban járnál, a szolgáltatói eszköz meg menjen bridged/modem módban.-2 napja igen lassú.
Ez pontosan mit jelent? -
xcsabo
senior tag
Sziasztok! Nem tudjátok, van valami a Voda internet szolgáltatásával? Mert 1-2 napja igen lassú. Az alap 150-es előfizu van, 3.0-ás modemmel kb. 13-14 eszköz lóg rajta eterneten és wifi-n, ebből kb. 4 ami használja is a netet, a többi légkondi, okos konnektor, okos otthon, stb. Érdemes lehet a 3.1-re cseréltetni? Talán attól jobb lesz? Köszi
-
Csabi1984
addikt
válasz
laci laci #138910 üzenetére
Teljesen egyetértek a véleményeddel. Próbálnak előre haladni a fejlesztéssel szoftveresen csak nagyon de nagyon sza--ul. Valahogy próbálom elképzelni ahogy ezen a fostaligán szeretne MAX alkalmazást nézni
Ui: Ahogy az előbbi fórum tag is írta kérjél csak médiakártyát. Annyit vesztesz, hogy nincs szolgáltatói felől olyan funkció mint felvétel, megállítás!
-
laci laci
addikt
Hát én úgy döntöttem,hogy 24 év után korábban a mobil,most a tv kezét is elengedem.Ez a one box ez ....😡annyira nem átgondolt,bekapcsolás után válasszak ki nézi majd a tv-t,amikor betölt,akkor már szól a tv műsor,De vállasszam ki mit szeretnék használni.Alig akar betölteni kilépni a műsorból nem lehet annyira egyszerűen.Ugyhogy én elengedem,pedig a t-com-ot szidtam,hogy milyen Sz.r lett,de vissszavonom.
-
Ybron
senior tag
válasz
Intruder2k5 #138905 üzenetére
Akkor is azt írja ha ki van kapcsolva.
Viszont van Tapo-m, vezetéknélküli kamera és az is Wireless Connectivity:IEEE 802.11b/g/n, 2.4 GHz Wi-Fi használ. Ez működik, mert a Hubj-a a super Wi-Fi-re van kötve.
-
wargame1889
újonc
Sziasztok. Bp II kerület Apostol u 25ben bérelendő még nincs kibérelve lakásba rendelnék volt UPC területen koax van a házban internet és tv szolgaltatást. Garantált 200 le per 10 megabit feltöltést mondanak. Pingre (ami nekem nagyon fontos lenne mivel online konferenciák 5-6 rèszvevővel kamerával mennek skypen discordon naponta órákon át) arról nem tudtak információt adni. Annyit még mondtak hogy wifire vodafone nem vállal garanciát. Csak utp kábelen menő szolgaltatásra. Kipróbálni persze nem tudom. Más érdemi szolgáltatás nincs a házban. Kéresem ha valaki tud infót adni kérem irjon fontos lenne. Köszönöm
-
Ybron
senior tag
válasz
Intruder2k5 #138898 üzenetére
Rendben, köszi a segítséget!
Dwatti
D3.1 WiFi modem -
rgeorge
addikt
válasz
kabelmania27 #138902 üzenetére
Nem, már régóta egy rendes 2-es osztó van ott, és csak az osztó.
-
-
cocka
veterán
válasz
Intruder2k5 #138892 üzenetére
Ez nem ilyen smart wifi SSID, hogy mindkettőnek ugyanaz és összemossa, aztán úgy mond intelligensen eldönti, hogy melyik eszköznek van szüksége 5 GHz-re és melyik az, amelyik nem tudja?
Az én routerem tud ilyet, de én ezt kikapcsoltam, majd én eldöntöm, hogy melyik eszköz melyiket használja, de az okos router döntsön már helyettem. Mert simán elképzelhető, hogy ha a szoftvere gyengébbnek találja az 5 GHz-et, akkor levált 2.4-re. Kutya nem akarja ezt szerintem.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest