- Forrmell.enn
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
Makkok
tag
válasz
kabelmania27 #108769 üzenetére
Köszi a segítséget, a hosszú hétvége előtt valami történt, mert az instabilitás megszűnt, már csak napi néhány modem leesés/újraindulás van.
Tegnap újra kint volt a szerelő, és ránéztünk az értékekre, annak ellenére hogy a vonal stabilabb lett, a jelszintek is rendben vannak, a hibás, javíthatatlan csomagok száma iszonyatosan magas, emiatt indul újra a modem ha eléri a határértéket. Megnéztük a szomszéd értékeit is, ott is ugyanaz a helyzet. Oknak a közelben valamelyik szolgáltató által üzembehelyezett LTE antennákat mondta ami pont az internet frekijét nyírja/zavarja koaxon, ha bárhol tökéletlen a szigetelés. Nem tudom hogy ehhez tartozik-e, de ma kaptam egy levelet hogy karbantartás lesz 09.02-től, emiatt szolgáltatáskiesés lesz. Remélem lassan megoldódik így két hónap után...
Aktív témák
- Forrmell.enn
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest