Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
frovery
senior tag
válasz rsanyi20 #7641 üzenetére
Miért nem tartod meg a upc direkted és csak netet/telefont rendelsz a T-től?
Nekem is évek óta külön van a tv és az internet/telefon. Így sem vészes árban és nem kell bosszankodni az iptv végett. 2 évig volt ilyenem, alig vártam a szabadulást. Meg tudok őrülni az akadozástól, agyontömörített képminőségtől. -
Werewolf
csendes tag
válasz rsanyi20 #7639 üzenetére
Azt neked kell tudni/érezni. Nálam a SAT tv még marad sokáig. Nincs árban nagy alternatíva felénk.
Most már vannak új szolgáltatók, a csodás PR en kívül is. Nem dobott fel a kínálatuk. Invitel, sima UPC, Tkom. Meg nekem IP tv hez ne hozzanak még egy szart ami le is van korlátozva. Bár a UPC is annyira béna, nem optikát húzott, ennyire nem ragaszkodhatnak a fos koaxhoz. Netemnél még van csodás szeretett 8 hónap hűségem a PR el, de már vagdosom a centi. Jövőre majd kiderül kit vagy mit választok. -
Werewolf
csendes tag
válasz rsanyi20 #7632 üzenetére
Semmi esetre nem javasolnám a PR telekomot. A legutolsó cég lenne akivel bármit bármikor is kötnék.
Alábbiak miatt: Trehányak, szarnak bele a hibába, ügyfélszolgálati és hiba bejelentési idő korlátozott, drága a szolgáltatás, zéró fejlesztés, évek óta lógnak a kábelek össze vissza az oszlopról szarnak rá. Ez utóbbi azért jó mert ha fúj a szél vagy bármi más időjárási tényező miatt simám megáll napokra a net.
Rengeteget tudnék mesélni. Az FB van egy közösség ahol sokat lehet róluk olvasni.
Én évekig rájuk voltam kényszerítve, mert kizárólagos királyi szolgáltató volt a környéken. Szerencsére ennek vége. Lépek is tőlük amit lehet. Amúgy nem feltétlen a Telekom miatt késnek, sok számos más dolog is lehet.
Igaz a Telekom nem szokta elsietni a munkát, még saját magának se. -
frovery
senior tag
válasz rsanyi20 #7628 üzenetére
Nem szeretnélek elkeseríteni de felénk is így megy.
2 ismerősömnek próbáltam intézni még karácsony előtt pár napja, egy régi ügynök ismerősömnél. nem is volt sürgős nekik, így január végén rátelóztem, hogy mizu. Akkor február végét ígért. 2 hete összefutottam vele véletlenül a forgalmazónknál de azóta sincs semmi. Forgalmazó is értetlen, mert egyszerűen ennyire döcögős a helyzet.
Természetesen az a 2 ismerősöm már más cégnél köttetett be kobó csomagot.Ennyit erről a cégről.
-
tszabi
tag
válasz rsanyi20 #7577 üzenetére
Szia !
Nekem Combo csomagom van.
A kiépítés 2-4 hét körül van átlagban ugy tudom, az enyém spec. eset volt, ezért 3 hónap lett.
A folyamat ugy zajlik, ahogy írtad.
De, innen-onnan olyan infókat kaptam, hogy nem lehet Combo csomagot beköttetni (nem engedélyezik), ha:
1. Az adott címen a kábeles UPC szolgáltató is elérhető
2. A net elérhető max. letöltési sebessége nagyobb mint 30 Mbit. Állítólag ekkor a T-home nem engedélyezi a vonal használatot más szolgáltató számára, azért, hogy náluk kössél IPTV előfizetést...A 10 Mbites net nekem elég, de én nem töltök felfelé semmit egy ideje.
3ezer forrintot kell fizetni az egész bekötésért.A netttel nincs probléma, feltéve hogy nem kapcsolgatod a routert ki-be...nekem 3-szor fordult elő, hogy bekapcs után nem volt net kb. 1-2 óra hosszáig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Xbox 360 eredeti vezeték nélküli fekete kontroller joystick
- Komplett bányagép videókártyák nélkül eladó
- Samsung Galaxy S24 okostelefon független 2027-ig Samsung.hu garancia + ESR fólia
- Garanciás,ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit,dobozos,hibátlan!
- Zyxel FWA510 5G SIM-kártyás, WIFi6-os modem + router - FÜGGETLEN, GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest