Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
-
no1r
őstag
válasz nyesteb #12619 üzenetére
OFFTOPIK, de én is keresgélem még milyen szolgáltatásra nevezzek be.
De mivel otthonra kötném és egy ideig még nem leszek, nem akarom a 15napos próbaidőszakot elindítani, viszont b.ssza a csőröm, hogy nem látom az előfizetési díjakat a 15nap lejárata után.
Meg tudnád esetleg mondani mennyi az annyi?a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Rick4
félisten
válasz nyesteb #12410 üzenetére
Megmondom, mi lesz, semmi. Úgy vannak vele, vagy beletörődsz, vagy eljutsz az nmhh-ig, és ezzel töltöd az időd egy részét. Itt a panaszosok 70%-a lemorzsolódik sajnos...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz nyesteb #12408 üzenetére
Ilyen is, olyan is lehetséges.
Ha a tányérosra fizetsz elő, akkor mint most, vagy beltérit kapsz párosított kártával, vagy modult párosított kártyával. Emellett megkapod az online hozzáférhetőséget 5 eszközre.Ha az online részre fizetsz elő, megkapod online hozzáférhetőséget 5 eszközre, és küldenek egy satos kártyát, ami mivel nincs társítva semmihez, bedugható hozzá passzoló kódolású modulba, kártyaolvasóval rendelkező beltéribe is.
Furcsán csinálják az szent... Mi épp most fogalmazzuk a levelet az NMHH-nak a havi 400Ft-os epack ügyében, ők váltig állítják, hogy minden dokumentum ellenére automatikusan epack-kal aktiválták a szerződésünket, miközben a saját ászf-jók extra kedvezményként hivatkozik rá, tehát ez külön sor a számlán, ráadásul 3 nappal a szerződéskötés után aktiváltuk az epack-et, amiről itt a visszaigazoló mail is, tehát ők nem aktiválhatták. Hazudnak amúgy mint a vízfolyás...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zsiz
őstag
válasz nyesteb #12405 üzenetére
😅 Nem értem miért nem mindegy nekik, hogy boxot vagy modult hasznalnék-e inkább... Na mindegy, most húznak be a faluba valami új kábelt, remélem valami jófajta gyors internet meg kábel tv jön majd rajta és akkor már váltom is le a szolgáltatóimat 😀
Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |
-
zsiz
őstag
válasz nyesteb #12393 üzenetére
Majd megírnád, hogy a központ mit mondott? Nekem ők mondták, hogy nem lehet.. de ha neked kicserélik, akkor futok én is meg egy kört 😀 Nincs kedvem szerződés bontás-újrakötéssel bohóckodni a forgalmazónál (ami mellesleg nincs is a megyénkben).
-
4Grider
nagyúr
válasz nyesteb #12399 üzenetére
Természetesen tv készüléke válogatja, hogy mit tud. De általában a legprimitívebb tv-kben is van kedvencek lehetőség, amire átváltva a tv-t logikusan olyan sorrendben látod a csatornákat, ahogy azokat oda besoroltad. Ilyenkor viszont az új csatornák csak akkor jelennek ott meg, ha kézzel besorolod őket. Nem mintha túl gyakori lenne az új csatornák megjelenése...
-
Rick4
félisten
válasz nyesteb #12391 üzenetére
Amennyiben lemondásról + újrakötésről van szó, ott a forgalmazó köt egy úgy szerződést, neki ez pénz, még jó hogy rugalmasan áll hozzá.
Hűségidő alatt kötbérrel fogod tudni felmondani, szóval vagy vársz még, és használod a beltérit mint eddig, vagy sokba lesz. Ráadásul bizonyos beltérikben van csak párosítatlan kártya, azaz simán lehet, hogy most még azt sem tudod megtenni, hogy átrakod az előfizetői kártyádat egy modulba, azt pedig bedugod a tévébe.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
zsiz
őstag
válasz nyesteb #12389 üzenetére
Nekem azt mondták nem lehet... Én is ki akartam cserélni a boxot egy modul+kártyára, azt mondták ilyet nem lehet. Forgalmazót kérdezd meg, ha van a közelben. Ott nekem azt mondták, hogy ők csak úgy maguktól nem cserélhetik ki, de ha lemondom az előfizetést, és ugyanarra a címre, más családtag nevére újrakötöm, akkor meg tudjuk oldani.
-
Rick4
félisten
válasz nyesteb #12230 üzenetére
Win alatt én nem találok semmiféle sávszélesség- korlátozási lehetőséget, bár nálam nincs is erre szükség, talán a routeren lesz valami QOS lehetőség, ami megoldás lenne erre.
-
Rick4
félisten
válasz nyesteb #12227 üzenetére
Routeren nézed a directone-t? Na az nem semmi!
Arra gondoltam, androidos készüléken tudom, hol a sávszélesség- állító menü, de te nem írtad, min nézed, addig én ne fogok találgatni.
-
4Grider
nagyúr
válasz nyesteb #12220 üzenetére
Én is azt írnám 20 Mbps letöltés esetén. Csak éppen nem mindegy, hogy az a letöltési sebesség az egyik speedtest szerver irányából mért, vagy egy streaming szolgáltató irányából egy videostreammel.
Nekem pl. yeti nettel B1+B3+B20+B28 frekvenciákat összefogva és így mindig 130 Mbps felett mérve nincs semmilyen problémám se tv-n, se mobilon a Direct One streamekkel... -
Pety
senior tag
válasz nyesteb #10884 üzenetére
Kikapcsolva az ublock is ugyanez a helyzet.
Mindegy megint beszéltem velük,majd küldenek csekket illetve kell küldenem egy kézzel írt levelet a címükre,hogy át szeretném íratni meg halotti anyakönyvi kivonat másolat stb.
Azért köszi!"A számítógéppel kitűnően megoldható minden olyan probléma, amely számítógép nélkül fel sem merülne"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Path of Exile 2
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest