Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
tucsok. #12985 üzenetére
https://www.directone.hu/ugyfelszolgalat/gyakran-ismetelt-kerdesek/direct-now/
"Egyszerre hány eszközön tudom nézni a TV műsort? Egy időben maximum 2 eszközön nézheted a műsorokat." -
tucsok.
senior tag
Sziasztok!
Az Direct now applikáció jelenleg mennyi eszközön megy tányéros tv nélkül?
-
4Grider
nagyúr
Van rá lehetőséged, de neked kell gondoskodnod minden eszközről. Megfelelő netről/mobilnetről, olyan tv-kről amiken fut az alkalmazás, vagy cc-n kiküldhető rájuk az adás. A upc direct-től csak egy használhatatlan előfizetői kártyát kapsz (hogy nehezebben tudd lemondani a szolgáltatást, amikor a hűség már lejárt róla).
-
kkee
tag
Sziasztok, a smart now szolgáltatás előfizetésén gondolkodom. Albérlet, nyaraló, mobil, illetve az otthonomban használnám. Van erre lehetőségem, köszömön
-
Van valami hír az új csatornakiosztásról? Mindig újév után változik de gondoltam csak van már valami hír.
-
kl122
tag
válasz
mamago1972 #12968 üzenetére
Ha nem is múltidézés, azért abban igaza van, hogy a magyar DTH piac mindennek mondható, csak a jövőnek nem. A szolgáltatások versenyképtelenek, fapadosak, éppen elfogadható szintű képminőséggel, emiatt folyamatosan csökken az ügyfélszám, kötve hiszem, hogy akár a 4iG-DIGI akár a Direct One bármilyen nagyobb fejlesztést fog eszközölni a jövőben. Ez ugyanúgy igaz amúgy a fizetős MindigTv-re is
-
hszilard666
veterán
Köszönöm a tippeket, a kollégának igaza volt, volt egy jégréteg a tányéron, ezt eltávolítva megint kiválóan működik a szolgáltatás. Nagyon szépen köszönöm, kellemes ünnepeket kívánok Nektek!
-
Blamazs
senior tag
válasz
hszilard666 #12973 üzenetére
Felénk tegnap este sok hó esett és jelenleg is szakad. Tányér, fej tiszta? Nem havas?
-
garga01
őstag
válasz
hszilard666 #12973 üzenetére
Ez helyi hiba, a műholdas jel az év 99,9%‐árban rendelkezésre áll. Ha a szokásos dolgok megolvtak (box áramtalanítás, csatlakozók megkozgatása/átnézése), akkor lehet a fej (lnb) romlott el az antennában. Azt könnyen lehet cserélni, persze ha elérhető helyen van az antenna. Ha a szolgáltató szerelte fel, akkor persze elég bejelenteni, de gondolom az már karácsony után lesz javítva.
Azt érdemes végignézni, egyik adón sincs-e jel, vagy csak bizonyosokon. -
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Lehet tudni valami központi hibáról most? Tegnap este óta nem megy a TV szolgáltatás, egy olyan lokációban ahol nem vagyok jelenleg, így nehéz troubleshootolni. Tányéros műholdas eszköz van a házon, az épületben pedig 2db TV re köthető pici eszköz. "K523 nincs jel" üzenetet ad. Van erre valami megoldás amit Ősök is meg tudnak csinálni, vagy várni kell most? Blamazs infóját látom, de az webes szolgáltatás, lehet van köze a kettőnek egymáshoz? -
Blamazs
senior tag
Sziasztok! smart now online előfizetésem van. Nem tudok belépni telefonon /tableten mert azt írja hiba történt próbáljam újra. android/ios/tv nem megy. böngészőből számítógépen gond nélkül működik. jelszócsere is volt, ügyfélszolgálat csinált vmi frissítést de nem megy. azt mondták küldjem el nekik a hibaüzenetet de abból sokat nem fejtenek meg szerintem. van tippetek mitől lehet ez, vagy hogy tudnám használni a szolgáltatást?
beszéltem velük újra, elvileg központi hiba van, dolgoznak rajta
-
Mike88
senior tag
válasz
"Ha mellette hobbi is a műholdas vétel, az már más..."
Olvasd el mégegyszer azt, amit írtam. Garga01 értette! Persze, megoldható egy kábelen is, kb. 15e-től indulnak az unicable fejek, de hát nézd, arról volt szó, hogy Ő D1-ra használna egy boxot. Gondold már ezt végig! Erre akart több mint 100 ezret elkölteni, amit már eleve feleslegesnek tartottam, így pláne nem ajánlottam hozzá 15-20 ezerért még egy fejet. Erre úgy gondolom akkor érdemes költeni ennyit, ha a hobbid, ha nem az, de ragaszkodsz a saját boxhoz, akkor egy olcsóbb linuxos box megteszi, pontosabban megtenné, de ezek szerint abszolúte nem adnak kártyát a forgalmazók, az online TV-hez adott kártyákra meg rengeteg panasz van, hogy nem aktiválhatók. -
garga01
őstag
válasz
Kicsit kiegészíteném:
"Magyarországon a műholdas TV-zés erősen múltidézésnek számít"
Igen a magyar műholdas DTH szolgáltatók erősen korlátozott minőségű adókat adnak, a lehető legalsó polcos és végtelenig butított szolga boxokkal.
Ég és föld egy szolga box és egy linuxos műholdvevő képessége, használata.
Ugyanez igaz a tv adásokra, pl. a német ingyenes SD csatornák eszméletlen jó képet produkálnak, a HD-król nem is beszélve. De van sok minőségi ingyenes HD adó is, meg persze fizetős is. Nekem van HD+ kártyám, nemrég bővítették tök jó adókkal a repetoárt.
Persze az ingyenes (meg a külföldi fizetős) csomagok esetén nyelvtudás előny, főleg német, angol, olasz, francia adókat lehet találni. De ez itt már off, ha vkit érdekel írjon a DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök vagy a Milyen műholdvevőt + parabola antennát vegyek? topikba -
mamago1972
tag
válasz
Mike88 #12961 üzenetére
Azért ne gondold annak, múltidézésnek. Vagyunk még jó páran, akik műholdazunk. Persze nem műsort nézünk, műholdazunk. Forgatóval meg a kánaán.
A műholdas részhez: van olcsóbb beltéri is, pl. octagon sf8008 és társai.
Meg lehet oldani egy kábellel is, egy fejjel is. SATCR. -
NyalokAA
aktív tag
válasz
Mike88 #12961 üzenetére
Nem állítom tudom. Az elmúlt pár hétben több leállt modulos kártya előfizetést cseréltem beltérire. Jelenleg a kártyás dolgot nem erőltetném . Állnak a polcon az indulni nem akaró kártyák…
#Bebilon a felvétel funkció saját tárhellyel már az alap szolgáltatás részét képezi nincs külön díja.
-
zöldfülű
csendes tag
-
Mike88
senior tag
válasz
zöldfülű #12959 üzenetére
Kicsivel feljebb épp erről volt szó. Én úgy tudtam, hogy forgalmazók még adnak ki csak kártyát, NyalokAA fórumtárs viszont állítja, hogy nem, csak az online TV előfizetéshez adnak egy darab kártyát, amiről viszont tudni kell vagy működik vagy nem, nem minden esetben adják ki aktiváltan és ha nincs aktiválva, akkor nem minden esetben lehet aktiválni, így én még mindig azt javaslom, hogy érdemes forgalmazóval beszélni erről, Ők talán egy kicsit jobban képben vannak ezzel, mint a Direct one ügyfélszolgálata, talán eltudják intézni, hogy aktivált kártyát kapjál a kezedbe, vagy nincs aktiválva, akkor az aktiválást tudják elintézni.
Beltériből olyat kell választani, amiben S2 tuner van és abból is kettő, tehát az említett Vu+ Uno 4k SE mivel dual tuneres, így jó választás. Ehhez dual fej is kell az antennára és attól két kábellel kell lejönni a beltéri egységhez. Egyszerre két különböző tp-ről (frekvenciáról) tudsz vele rögzíteni! 2-nél többről szerintem maximum akkor, ha azonos tp-en vannak a csatornák. A mai világban nem gondoltam volna, hogy ennek még bárki is a hasznát veszi, szinte minden megtalálható vagy torrenten vagy az adott csatorna streaming szolgáltatásán keresztül vagy akár a Direct one onlineTV felületén. Ha fegyvert fognának a fejemhez, akkor sem áldoznék közel 200 ezret erre a történetre, annak tudatában, hogy Magyarországon a műholdas TV-zés erősen múltidézésnek számít, rengeteg SD csatorna, azok is jellemzően pocsék minőségben, elvétve pár HD csatorna, éppen hogy elégséges képminőségben. Ez nyilván csak egy vélemény, de szerintem nem érdemel meg ennyi befektetett pénzt ez a történet. Ha mellette hobbi is a műholdas vétel, az már más... -
zöldfülű
csendes tag
Sziasztok! Műholdas előfizetésen gondolkodom. Az lenne a kérdésem, hogy használható-e saját beltéri egység a műholdas előfizetéshez? Egy Vu+ Uno 4k SE, vagy más hasonló Vu+ beltérit használnék. Működik vele? Ha igen, milyen tuneres beltérit kell választanom hozzá? ( DVB/S2, vagy DVB-C/T2, stb? Azért választanék saját beltérit mert ezen egyszerre több műsort tudok felvenni párhuzamosan, nagy méretű belső és külső HDD-t / SSD-t tudok beletenni, melyre tudom rögzíteni a műsorokat, plusz sok jó tulajdonsága van emelett. Gondolom az előfizetéshez adott gyári beltérik nem ilyen professzionálisak. Bár úgy olvastam ezeken legalább lehet felvenni és nézés közben megállítani visszatekerni a műsort. Először a Digi műholdas előfizetését néztem, de sajnos ott nincs ilyen lehetőség sem, és a Diginél saját belső műholdvevő sem használható, csak amit adnának mellé. Így elkezdtem nézegetni a Direkt One műholdas előfizetését, ez jó lenne. Köszönöm előre is a válaszokat.
-
19ati93
senior tag
Újabb áremelés jövőre. Nice.
-
Santino
aktív tag
Sziasztok!
A Match4 HD csak nálam tűnt el a műholdas csatornák közül vagy másnál sincs? -
csab2
veterán
Állítólag HD minőségben jönnek az RTL csoport új csatornái januárban.
-
norbi3344
csendes újonc
van uj thor 7 tp valamit pakolásznak de még mindig nagyon gyenge
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest