- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
garga01 #12545 üzenetére
Nem jósolok én semmit, saját példákat írtam, konkrét esetet meséltem, illetve frissen elérhető termékekből példát hoztam, melyik mennyivel drágább egyik helyen, mint a másik helyen.
Egyébként is, szerintem mára már mindenhol iptv, online tv, a műholdas meg nem lesz akkora piac, hogy annyi cég meg tudjon élni, ennek ellenére nekem az elmúlt 20 évben nem volt olyan, amit ne tudtam volna azonnal rendelni, számomra sok esetben azért is lényeges, hogy van-e raktáron, és azért csekkolom telefonon, mert másnap Pestre kell mennem, beugrok érte, ha egyiknél nincs, veszem a másiknál. De akinek sürgős, annak szállíttatva is életszerű, hogy odacsörget, jó-e a weboldal...
Hogy te egy ilyen eset után miért lövöd ki azt, akinek minden más van raktáron, és miért preferálsz olyat, aki 50%-os felárral ad el bármit is, azt viszont neked kell tudni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest