Hirdetés
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gaming notebook topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeC
addikt
válasz
HDR renderin #198 üzenetére
ááá nagyon f@sza
-
HDR renderin
senior tag
[link]
video nagyon ott van..............nézzétek!!!!
[Szerkesztve] -
Djuree
félisten
Mikor jön ki a game?
-
@rglaaf
veterán
válasz
Ferdzsoo #187 üzenetére
hát nem tudom de biztos lessz aki igényelni fogja a full részletességet és ugy upgrédeli a vasat de sokan meg tesznek rá és full lowon fogják futtatni mert nem igénylik a csilivilit.
most is tudok olyan embekéket hogy 7900gtx karival lowon tolják a 2K4-t főleg pro-gémerek,az biztos ha kijön a 2K7-t én is megnézem mit mutat fullon vagyis ameddig birja a gép ,de szvsz a 7900GT simán eléglessz de hogy az ujabb ficsöröket nem tudod majd kiélvezni vele az biztos, de mivel még igen messze van a megjelenés csak találgatni lehet sajnos -
@rglaaf
veterán
meg véleményem szerint azért is késik mert mind jön valami uj ficsör és még azt is bele akarják tömni gondolok itt a DX10, ageia physX-re stb de lehet hogy rosszol gondolom.,.
-
Ferdzsoo
addikt
Én inkább várok még egy évet is akár, de akkor olyan dolog jöjjön ki, amiért nem fogom megbánni azt a 14-5 ezer forintot kiadni.
Inkább várok, de akkor az államat szedjem fel a pincéből..., minthogy kiadják hamar és ripityára töröm a cd-t az idegesítő hülyeségek miatt... -
Remélem megéri majd ennyit várakozni rá, jól esne már egy kis lövöldözés
-
Kephamos
addikt
Szerintem direkt csinálják ezt, hogy jobban várja a sok nép! Amúgy várható volt, hogy elhalasztják, hiszen lassan meg kellene jelnnie, de alíg-alíg van valami reklámanyag a játékról. Szerintem október körül elkezdik adagolni az infókat, február felé pedig már minden nap kapunk majdvalami kis információ-morzsát a játéról.
-
Kephamos
addikt
Deck17 biztosan a 2007es pályák között lesz.
-
Ferdzsoo
addikt
Nah mostmár nagyon idegesít ám ez a pangás! Már július közepe van vazze! DEMÓT KÉRÜNK!
-
Ferdzsoo
addikt
Bakker legalább egy demót külédjenek a pórnépnek!
-
Kephamos
addikt
VAn valami új infó a gémről?
-
Tatoo6
csendes tag
Üdv
Azt lehet tudni, hogy kb mikor fog kijönni és esetleg, hogy mekkora gépigénye lesz? -
@rglaaf
veterán
hát emberek megtekintettem a videot és azt mondom de messze van még a megjelenés
má holnap játszanék vele,mert ez a kis filmecske iszonyat milyen kedvet csinál ehhh
-
Frigo
őstag
Kijött a hivatalos trailer ,szedjétek ezerrel mert ez aláz ,büntet ezerrel:
[link]
Még most is a nyálamat törlöm fel a padlórol. -
Ferdzsoo
addikt
Én most külföldi oldalon olyat olvastam, hogy nyáron elérhető lesz már a ps-es verzió.
Pár sorral alatta, mivel hűk akarnak maradni a számítógépes társadalomhoz, ezért pc-n fog előbb megjelenni a GAME.
Ebből levonom azt a rövidtávú következtetést, hogy nekünk is legfejebb Nyár végén izzadni fog a vidikarink és az UT 2007-től.
Igaz azt nem irták melyik nyáron -
Ferdzsoo
addikt
-
@rglaaf
veterán
hát meg a sima shield jump is jó volt ha menekülni kellet hirtelen
-
@rglaaf
veterán
ha nem lessz shiel akkor mivel fogom magam védeni a sok minizőtől??
-
Ferdzsoo
addikt
UT2k7 - Az első száz emberbe benne leszek aki megveszi a gamét Mo.-n
Igen az egyetlen jó oldala a késésnek hogy addig beszerezhetünk olyan gépet ami viszi is.
Én ha már egyszer megveszem le nem akarom venni a grafikát Ultra Highról, tündököljön az csak rendes pompájában.
UT2k3 - Aki ezzel is játszik és nem NOOB vagy LÁMA (szerencse a kettő nem ugyanaz) (nem demóval) pls írjon privit vagy emilt, meg akarok ütközni vele
Jah és UT2k3 a rulez. A 4-nek tizedolyan hangulata sincs mint a 2003-nak (onslaught ide vagy oda).
(egyéni vélemény) -
@rglaaf
veterán
2 ujabb video persze kézi kamerás felvétel de főképpen az elsőn link gunt mutatják a másod vid-en már látható a shock és a raksi is,kegyetlen jól néznek ki
[link]
-
Frigo
őstag
Sajna azok az infók már elavultak , Midway (ők a kiadó) megerősítette hogy a játék december - 2007 tavasz közötti időszakban várható.Sajna az UT2007 is áldozatává vált annak a fejlesztői rossz szokásnak hogy a játékot túl korán jelentik be ,gyakorlatilag a játék jó része csak papíron létezett ,jelenleg még a játékmenet sincs véglegesítve.
-
P.Dude
őstag
Amiket felsoroltam nembiztos hogy igaz sőt szerintem nemis igaz.Gyakran van olyan játék amit halasztanak és xar lesz de ha már 2007 legyen 2007-ben ez igaz!
-
CocooN-z
őstag
Jah hogy már most?? azt hittem jövő tavasz vagy ilyesmi, mert ha most tavasz/nyáron jön...huhuu
-
karantÉN
aktív tag
biztos jó game lesz !
csak az ut2k4 es hardcore gamerek vajon fognak váltani 1 csicsás gaméra ?
ha nagyon lelehet húzni a grafot akkor biztosan jobb jáchatóságot jelent majd
a shield gunt tényleg kiveték ? ez nem túl jó hírnagyon teccet mint az lg
nyár vége fele a demo már szinte biztos letölthető lesz . -
CocooN-z
őstag
látom itt nagy a sürgés forgás
-
CocooN-z
őstag
Legalább addigra lesz olyan configom amin jól fog futni (legalábis remélem).
Mellesleg nem értem azt a fenti vitát, hogy jaj MP jaj SP. Tök egyértelmű mia helyzet:
-Gears of War Single-playereknek
-Unreal Tournament 2007 -Multi-playereknek -
Bencus88
nagyúr
Vid:[link]
-
P.Dude
őstag
Hát ezt a megjelenést alaposan megszívtuk.Nemelég hogy lusták dolgozni rajta még elis halasztják.Dehát mi mittehetnénk.Sajnos csak annyit hogy várunk egész 2006 végéig.
-
Bencus88
nagyúr
Dobozkép:[link]
-
XanD3R
senior tag
az új hír szerint idén télen fog kijönni
: [link]
-
Hmmz
aktív tag
Ehh, ettől féltem....KKÉÉÉSSIIIKKK
''released on PC and PlayStation 3 in the second quarter (April-June) of 2006.''
(beyondunreal.com)
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC 8GB
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Layer 2 Plus (Layer 3 Lite) Passzív rack switch, 24x1G + 4x10G SFP+ , SFP-kkel FS S3900-24T4S-R
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/Win 10Pro/12,5"!!!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest