Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
katona.t
tag
válasz
ziggi_zug #399 üzenetére
Szerintem amit látsz, az ez. Csak már megvettem. 5-ért vinyó nélkül azt hittem megérte, tettem bele vinyót, bekapcsol meg minden csak épp használni nem tudom, és semmi nem ismeri ezt a márkát.
Amúgy erre én is gondoltam, de legközelebb csak ebay-en találtam 100 euróért....
Úgy tűnik megy a polcra a többi ketyeréhez amit azért vettem mert azt hittem, hogy majd föltalálom a meleg vizet és megcsinálom... -
katona.t
tag
válasz
katona.t #396 üzenetére
Hali
Szóval ez egy vinyós DVD felvevő és nem kaptam hozzá távirányítót. SEG DVRH 67 160 a típusa. Próbáltam Kaméleon 6-tal, egy Thomson ROC4238-al és egy gagyival, de nem ismerte egyik sem. Se kód alapján, se kódkereséssel nem ment. A kaméleon update-en sem találtam letölthető kódot. Nincs valakinek ötlete, hogy merre keresgéljek?
-
katona.t
tag
Helló
SEG dvrh 67-hez keresek valami távirányítót. Eredetit, vagy univerzálisat... csak legyen! Tud valaki segíteni?
-
Phobos
aktív tag
http://www.sun-wave.com/indexe.php?module=productse&area_id=1099471680&product_id=1099473850&action=1&title=Products&title2=Touch%20Screen%20Universal%20Remote%20Control%20OEM%2FODM&title3=SRC-3000B
nekem ilyen van , nagyon meg vagyok vele elégedve..
-
totek1985
csendes tag
sziasztok nekem lene egy problemam remelem tud valaki segiteni van egy orion 5000 a dvdem es oszetort a tarviranyitoja vetem mar keto u.tarviranyitot nem sikerul sehogy sem oszehangolni oket medion lcd kijelzos u.tavir.odavan orva hogy orionhoz is jo van keto kod es nem csinal egyikel se semit lemasolni meg nem tudom mert tonkremnt az eredeti ilyenkor mit lehet csinalni honnan lehet megtudni hogy jo hoza az u.tarvir. vagy nem.kerlek segitsetek
-
totek1985
csendes tag
sziasztok nekem lene egy problemam remelem tud valaki segiteni van egy orion 5000 a dvdem es oszetort a tarviranyitoja vetem mar keto u.tarviranyitot nem sikerul sehogy sem oszehangolni oket medion lcd kijelzos u.tavir.odavan orva hogy orionhoz is jo van keto kod es nem csinal egyikel se semit lemasolni meg nem tudom mert tonkremnt az eredeti ilenkor mit lehet csinalni honnan lehet megtudni hogy jo hoza az u.tarvir. vagy nem.kerlek segitsetek
-
ziggi_zug
aktív tag
válasz
Skynet258 #387 üzenetére
Látom te is kellően technomán vagy.
Minden topikban megtalállak
Amúgy nekem Sunwave SRC 7000-esem van. Sajnos itthon (már) nem kapni. Én a másodikat nyúzom. (Az elsőt sajnos úgy tűnik én tettem tönkre, nem a cucc hibája volt.) Ennél jobbat még sehol nem láttam. Olcsóbb (szálítással együtt is), mint a Harmony One, és teljesen tetszőlegesen programozható. Még képernyő ikonok is rajzolhatóak hozzá. Én meg is tettem, így nekem a csatornaváltás egy gombnyomás, és a csatorna logójára kell nyomnom, nem fejben tartani, hogy melyiket hova programoztam. Itt látható az angol honlap
A konfig lementhető és bármikor visszatölthető PC-ről. Pl a csere esetén az újraprogramozás kb 2 perc volt.
A légkondi és a HDD media player is erre van beprogramozva, de ezen kívül a CD, DVD, HDD-DVD, 2xerősítő, TV, VCR, de volt rajta MacMini is. Gond nélkül vitte. Most a Win Media Centert szeretném ráprogramozni, de ahhoz kellene egy eredeti távirányító is, de az nincs. Esetleg valaki ebben tud segíteni? -
Oldmobil
aktív tag
Találkoztatok már olyannal, hogy csak minden második gombnyomásra reagál egy eszköz?
Vettem ugyanis egy Vivanco UR810 (8in1) távirányítót, szerintem az LCD nélküli, nem makrózható kategóriában teljesen kultúr darab, olcsó is volt (3000), nagyon sok kódja van, amit meg nem tud, azt rá lehet tanítani. Minden eszközömmel kifogástalanul megy, csak a
T-Home-os IPTV set top box irányítóját nem tudtam rátanítani. Veszi a jeleket és vissza is igazolja, hogy elfogadta a dolgot, de amikor irányítani próbálom a set top boxot, rendre csak minden második gombnyomásra reagál. Mindig a második gombot veszi tudomásul, tehát ha előbb lenyomom pl. a hangerőt utána a csatornaváltást, akkor csatornát vált... Ötlet, esetleg?
Köszi, -
kaldvi
csendes tag
ha kiveszem az elemet belőle v lemerül akkor programozhatom újra?
mondjuk még eddig a 2ből egyiket se tudtam beprogramozni -
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #384 üzenetére
Na, végül 555 lett a dologból... körbejártam egy napon át a közelben lévő giga mega üzleteket, de sehol sem volt
Aztán egy kis számtechboltot felhívtam, mondták, hogy egy darab van még a friss rendelésből... mondom jó, akkor egy se legyen, fél óra múlva ott vagyok
10k volt, szóval az árral is meg vagyok elégedve.
Viszont a felkonfigolás nem kevés idő sajnosIlletve már rég meglenne, mert az alap dolgokat pár perc után tudja kezelni, viszont úgy vagyok vele, hogy egyszer akarom állítani, de akkor legyen pöpec. Egyedül a házimozi bemenetváltásával kell szórakoznom egy csöppet, de ez is meglesz.
A táv minősége kitűnő, de ez nem újdonság számomra, van egy-két Logi termékem
Szóval mindenképpen ajánlható -
Skynet258
veterán
Sziasztok!
tervezem egy ilyen eszköz vásárlását, méghozzá az 525-öst. Annyi lenne a kérdésem, hogy két félét látok: vagy egy "sima", meg van egy "refresh" jelzésű is.
Melyiket érdemes venni, illetve mi lehet a különbség?Köszi előre is!
-
FefeeX
veterán
válasz
cellpeti #381 üzenetére
Médiában a régi csomagolású Harmony 555 10900 forint. Sokkal jobb anyag, jobban is néz ki mint az 525, többet is tud. És nagyon faja... Egyszerűen ilyet még nem is láttam... A többi univerzális cucc ehhez képest nulla... A programja olyan szinten segít, hogy gyakorlatilag egy ötéves is megcsinálja(már ha ért angolul
)
(Figyelni kell, az újabb csomagolással 15.000 a cucc)--> nem kell a régi távirányító sem, csak internet meg a programja. USB--> program --> típus választ --> mivel mit hogy akarsz --> rátesz --> használ.
Alex91:
gépet hogyan irányítod? Ha van infrám gondolom kell progi is ami értelmezi a jeleket... -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Nekem egy normális univerzális távkapcs kéne,de a régi nincs meg amihez akarom venni,esetleg a Logi Harmony-n kívül tudtok valamit ajánlani?
-
Alex91
félisten
Logitech Harmony...
Itt es ezt! -
Márton
nagyúr
üdv
ajánljatok valami olcsó kategóriás tanítható távirányítót!
A következőt szeretném megoldani:
- Infocus X9 proji kikapcsolása
- sztereó erősítőm nem távirányítható, így egy olyan konnektorba tervezem csatlakoztatni, mely távirányítható. (veszek ilyen aljzatot)
- a PC leállítása, hangerő állítás (soros portjára van dugva egy infra vevő)
- ha még a Chili dvd játékost is vezérelné az lenne hab a tortán, de ez nem létszükség, ritkán használom már.Tehát gyakorlatilag mindennek megvan a távja, csak egy eszközzel szeretném vezérelni. Olyat keresek ami tanítható az eredeti távról. És több eszközt kezel.
köszi
-
somacsabi
csendes tag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, Medion 4688 távirányitóhoz szeretnék leírást találni.
Elörre is Köszi! -
egyusza
csendes tag
HEEEELP! Próba alatt a Thomson ROC 6306... UPC régebbi beltérivel szívat, a Philips DSX6010 ez, ha minden igaz... Használja valaki ezzel, mint SAT egységgel? Sikerült már valakinek beállítani hozzá a 6303-at? Köszönöm a helyes megfejtés kódját!!!
-
szvit
csendes tag
Üdv all!
Keresek egy AKAI AA-V29DPL tipusú rádiós házimozi erősítőhöz távirányítót, aminek a tipusa RC-SV29 Ha tud valaki univerzálisban vagy gyáriban eladó távirányítót ilyen tipusra,linkelje be vagy itt jelezze! Esetleg itt:meezso@hotmail.com
UI:Ha lehet ne külföldi oldalt ajánljatok mert azt én is találtam
Köszi előre is! -
ebolya
csendes tag
Sziasztok.
Vettem egy univerzális távirányítót egy RM-950E és ezt szeretném egy Thomson tévével összekapcsolni. A leirásából sajna nem derül ki hogy hogyan kell összekacsolni a kettőt. Ha valaki tudba nekem segíteni, azt megköszönném, mert per pillanat tanácstalan vagyok.
A segitségeteket előre is köszönöm. -
TiK@
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.
Van egy universal remote controller pár száz forintos távirányítónk, sajna a kódtáblázat elveszett. Orion TV-hez kellene a kód.
Köszönöm előre is a segítséget.Üdv!
-
NONPLUSULTRA
tag
Nem tudjátok merre lehet kapni IMON INSIDE PLUS távirányítót??
-
szuszuszu
csendes tag
Thomson ROC 6306 típusú távirányítót lehet használni Thomson 20MG15ET gyártmányú tv-hez? Ezt a gyártmányt nem tudja valaki, mikor készítették utoljára? Jó hozzá más univerzális távkapcsoló is?
Köszi. -
csimav
őstag
Hali! Papám vett pár napja egy URC22B-15 -os u. távirányitot. De nem sikerül beprogramozni... Egy 6-7 éves Samsung tv-hez lenne.PLS HELP!!!!! vki irja le h mit nyomjak hogy... THX
-
TokLac
senior tag
Az Aldi-ban napi akcióban vagy egy kb 16ezer Ft értékű Univerzális távirányító 2700Ft-ért!
Medion 8 az egyben. Kód adatbázis, tanítható (lemásolja az eredeti távkapcs jelét), makro funkciók, kék háttér világítás, tartó álvány, magyar használati, formaterv díjat nyert! Én meg vettem, ennyiért ajándék! -
Bzzz
senior tag
Sziasztok! Ilyen régi videoton távirányítót keresek: [link]
Vagy esetleg tud valaki segíteni egy univerzális távirányítóval ,amivel ezt tudnám helyettesíteni??? -
albavolan
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!
Van egy Thomson 20MG15ET (TX 807 C) típusú televízióm!
Sajnos a távirányítóm elromlott,amit a vételekor hozzá kaptam!
Nemrég vettem egy Philips SBC RU 258 típusú univerzális távirányítót,de sajnos nem tudom összehozni a tv-vel!
Tudnátok segíteni és kódokat adni?? Vagy mi a megoldás ilyenkor?
Köszönöm szépen a segítségeteket előre is! -
Hedgehanter
őstag
Ezt vettem egy par napja csak sajnos nem tanithato amit nem tudtam es nem megy a cable tv boxommal...
-
Skyhunter
őstag
Tud vki segíteni nekem?
Az a helyzet,hogy egy TV-cseregarancia kapcsán egy elég nagy értékű vásárlási bónt kaptam.A boltban kizárólag Philips,LG és Samsung márkákkal foglakoznak.Arra gondoltam, a pénz egy jelentéktelen hányadát belefektetném vmi jó kis univerzális távírányítóba,ami még a klímát is kezelné...namármost a Philips-nek egész jó külsejű remote-jai vannak...de hogyan dolgoznak?Valakinek tapasztalata ezekkel kapcsolatosan?
Az ár/teljesítmény mutató nem számít.
Előre is thx. -
renato
aktív tag
ochez kellene valami táviránytó néztem a logitech remote termékeit (pl remote 525) és bár állat, meg megis érne nekem ennyi egy ilyenért, de ez tuti, tud pc-t kezelni? főleg zenéhez és filmhez kéne alapfunkciókat tudnia.
előre is kössze
-
TokLac
senior tag
Nos a Thomson kuka. Most ez lesz:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- World of Warships
- ZIDOO médialejátszók
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest