-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszab
aktív tag
Gombok: Nem rémlik, hogy a két szélső gombnak lett volna világítása. Mivel 90%-ban eltaláltam őket "érzésre", így eszembe sem jutott a beállítások között keresni lehetőséget ezek ki-/bekapcsolására.
GPS: Beállítottuk ma a Waze-t is apám SIM kártyájával, fb accjával. Nagyon gyorsan talált jelet.
Wi-Fi: a lakás legtávolabbi sarkában, ahol a P70-em már nem látta a routert, az uleFone még-még pislákolt, és tudtam netezni. (nem volt benne sim, tehát mobil net kilőve) Viszont a tabletem pl. picit ennél is erősebben fogja a jelet, stabilabb. Ahogy a főnököm mondaná: a gyenge közepestől picit jobb. A telefon már apámnál van, az 5GHz-es kérdésre nem tudok felelni.
@74panzer
Csengőhang: végigpöttyögtem a telefon gyári csengőhang lehetőségeit, és elég zajos tud lenni max hangerőn. De sajnos amit @uzsz írt, jogos. Ha a hátlapon fekszik a telefon, akkor az alatta lévő tárgy csúnyán elzárja a hátlapon lévő hangszórónyílásokat, ami nagyon sokat tompít. Azt mondanám, a hangerő 70%-a elvész. De amikor ráraktam az asztali tartóra, aminek a hátlapja egy keret, ergo nem takarja el semmi a hangszóró nyílásokat, akkor nem volt ilyen gond.
Járt hozzá egy átlátszó, szilikon hátlap. Nem bontottam ki, nem tudom, lyukacsos-e a hangszóróknál. Ha nem, akkor nyilván elgondolkodtató, érdemes-e használni.
De melyik hátlapi hangszórós telefon nem produkál ilyet, ilyen körülmények között?
@Ghard:
Nem a fényerővel van a baj. Hanem az automata fényerőszabályzóval. Pl. ha közvetlenül fölöttem a plafonról rávilágít a lámpa, akkor nagyon visszaveszi a fényerőt. Félhomályban pedig össze-vissza ugrált, nem találta a helyes fényerőt. Nekem legalábbis...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Motorola G86 - majdnem Edge
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Honor Magic 8 Lite 8/256GB Midnight Black használt, újszerű garancia 2029.02.11-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy Z Fold6 12/256GB Silver Shadow használt, karcmentes 6 hónap garancia
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Meggyi001