- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
SworD!
tag
koszi szepen, majd megnezem hol van jo tap!
-
SworD!
tag
megkerdeztem az egyik haveromat a dologrol, es azt mondja hogy vagy a memori vagy pedig a tap lehet a rossz. a memoriara azt mondta, hogy rakjam a cpu hoz legkozelebbi slot-ba... (mar ott is volt)!
elmagyarazna nekem valaki, hogy miert lehet az ujraindulasoknak meg a kek halaloknak az oka a tap?
udv. -
SworD!
tag
tap, alaplap, ram szinte vadi uj! bios alapbealliatoskon!
-szerintem a tap azert jo, mert a konfig. nem tul eros es birnia kene es nem pedig csak elveteve birja es elvetve nem!
- az alaplap szerintem jo mert nem hallottam semmi rosszat meg eddig felole es te is mondtad hogy jo
- a ramot leteszteltek az orrom elott az uzletben ahol vettem es jo volt
amirol nem tudok semmit:
-cpu
-video kartya
udv. -
SworD!
tag
en nem akarok senkivel sem vitazni!
felreertettel! -
SworD!
tag
megertettem
(pufi)
-
SworD!
tag
miert nem? (pufi)
-
SworD!
tag
hogy birok azon segiteni, ha a proci nem kap eleg feszt?(herr z-nek)
de szerintem kap, mert kulomben mindig resetalna magat!
szerintem a CPU val lesz a gond!
ugyanis amikor a memtesztet futattam akkor a cache-t is nezte, a memoriat visszavittem az uzletbe es jonak iteltek....(ugyanazzal a memtestel - lattam)
szoval kizarasos alapon a CPU cache a hibas!!! nem? -
SworD!
tag
koszi szepen a gyors hozzaszolasokat majd holnap irok, hogy mire jutottam!
addig is irjatok otleteket...
udv -
SworD!
tag
a procira hutes jol ra van teve...
kulomben ha nem volna jol rateve akkor folyton ujraindulna, nekem meg csak ''neha''! -
SworD!
tag
a tap 350w. nemregiben lefutattam a memtestet es egy csomo hibat irt ki!
a memoria garis volt visszavittem de az uzletben kutya baja se volt!
nem lehet, hogy a CPU-m van elszallva egy kicsit? ugyanis elegge oreg a kicsike! -
SworD!
tag
konfoguraciom: k7n2 delta-ilsr, 900mhz athlon, 256 ddram 400mhz, 30gb es 20 gb hdd, gf fx 5200 128 ram, pheenet wireless kartya, winfast tv kartya!
a gondom a kovetkezo:
win xp sp1 en a gepem ujraindulgatott vagy pedig kek halal allt be idonkent a windowst sem tudtam ujratelepiteni, mert az f8 lenyomasa utan ujraindult folyton(volt amikor egymas utan tobbszor is de volt hogy egy par napig nem) olvastam valahol ha kikapcsolom az APIC function-t akkor jo lesz igy is tettem, jo lett... rainstalaltam a winxp sp2 est a gond megint elojott es mar az APIC sem segit!
kek halal nem igen jott elo hanem leginkabb ujraindulasok sorozata! es mostmar a windows logonal vagy a bootoloas elejen is volt hogy ujraindult!
mit tegyek kerlek segitsetek! elore is koszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Apple asztali gépek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kuponkunyeráló
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Diablo IV
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest