Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Uncool Ben
tag
Persze, hogy 4.10, mert VGA driver-bol ez a legujabb. Mielott belekerulne a legujabb 4-in-1 csomagba, az ujabb komponensek kulon is letolthetok. A 4-in-1 csomagbol valoban a 4.35 legujabb, de a benne levo VGA drivernel a 4.10-es VGA driver meg ujabb, ok? :)
Amugy meg nem tudom miert kene felrakni az egesz csomagot, az IDE busmaster, vagy az audio drivertol nem fog rendbejonni a DirectX teljesitmeny. Mindenesetre akademikus most mar a dolog, ujrahuztam a DirectX-et meg egyszer, ami meg mindig nem segitett, de 2-3 boot utan egyszercsak automagikusan minden rendbejott :) -
Uncool Ben
tag
Hat, a VIA driver turbo modjarol nem tudok mit mondani. Telepitesnel csak install/uninstall opcio van, a device manager-ben pedig nem lehet allitani semmit. 4.10-es amugy, ez volt a legfrissebb a VIA site-on. Magat az egesz 4-in-1 csomagot nem raktam fel.
4X, AGP engedelyezve van, BIOS-ban mindenhol optimal ertekeket toltottem be (van meg egy ket szamomra ismeretlen ujdonsag benne :) DX8-at SP2 utan raktam fel, minden mas elott.
Hmm, DirectX-el lesz a gaz, felraktam gyorsan a Q3-at, es OpenGL modban minden tokeletes... -
Uncool Ben
tag
Hali.
Utoljara talan a 386-os procim volt AMD, de most megvaltam a BF6+C566@850-emtol, es beruhaztam egy KT266A lapba (Epox), es egy XP1600+-ba.
Most vegeztem a W2K+SP2+DX8.1a telepitessel, a rendszer jol mukodik es stabil, viszont a 3D baromi lassu (GeForce2-m van, 21.83-as driverrel). Ahol eddig 72fps volt, ott most 14 korul ingadozik, nem ertem miert. Felraktam a legujabb VIA AGP drivert, de semmi nem valtozott. Mi lehet a baj?
Aktív témák
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új kijelzős! HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest