- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- Csekély 4000 dollárért tervezetten "hibás" az ASUS limitált VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
barbikenje
üzenetére
Sose bánd, Öcsém. Én meg asszem, pont ezzel lépem át az ezeret. Nem mintha az bármit is jelentene... :D
-
S0LaRiaN
csendes tag
andorpapanak pont ismet :(
-
barbikenje
aktív tag
Öcsém, most vettem észre, hoyg megléptem a szintet, LELKES ÚJONC LETTEM!!!
-
barbikenje
aktív tag
Csak most sikerült a nyomorult munkahelyem hálóján keresztül ismét fellépni, ezért bocs a késői reagálásért. A segítséget köszönöm, egy pillanatig elbizonytalanodtam, hogy esetleg ezt a csatit csak profiknak szánták, tehát akár még önmegsemmisíteni is lehet vele a gépet, ha helytelenül alkalmazzuk, de most már cidri balra el, nyugodtan fogom bekapcsolni a gépet...
-
andorpapa
őstag
válasz
barbikenje
üzenetére
De azon se lepődj meg, ha rádugud az alaplapra, és mégsem mutat semmit, tehát 0 rpm lesz kijelezve. Ez amiatt lehet, hogy az alaplapok bizony gyakran nem bírják mérni az alacsony fordulatszámokat (pl. 2000 rpm alatt), és Chieftecék szeretnek lassan járó ventiket pakolni a tápjaikba.
-
esteban
senior tag
A megfelelo csatlakozo a venti csati .. normal esetben van 2 - 3 ilyen az alaplapon. Nezd meg a hasznalati utasitasban, melyiket hivjak ''PS Fan Connector'' vagy ilyesmi. Nem mintha szamitana, hogy amelyikre dugod, csak akkor a BIOS es a teszt progik is jo helyen fogjak jelezni.
-
jerry311
nagyúr
válasz
barbikenje
üzenetére
az arra jó, hogy rádugod az alaplap egyik megfelelő csatlakozójára és akkor láthatod a táőventi fordulatszámát :)
-
barbikenje
aktív tag
Tegnapi nap folyamán kaptam egy új tápot. Minden rendben is ment, odaáig, míg meg nem találtam egy két eres ventillátor csatlakozóhoz hasonló csatit, és fogalmam sincs, mire való. Valakinek ötlete? Ja, a táp egy 360-as ChiefTech. Valaki kiegészítésként erről valamit? Mármint hogy jó-é a cucc, mik a tapasztalatok, szívott-e már valaki vele stb-stb...
Aktív témák
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Ford topik
- Bittorrent topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Zalman T4 Plus DeepCool 400W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest