- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
simonzé
addikt
válasz
barbikenje #6 üzenetére
Sose bánd, Öcsém. Én meg asszem, pont ezzel lépem át az ezeret. Nem mintha az bármit is jelentene... :D
-
S0LaRiaN
csendes tag
andorpapanak pont ismet :(
-
barbikenje
aktív tag
Öcsém, most vettem észre, hoyg megléptem a szintet, LELKES ÚJONC LETTEM!!!
-
barbikenje
aktív tag
Csak most sikerült a nyomorult munkahelyem hálóján keresztül ismét fellépni, ezért bocs a késői reagálásért. A segítséget köszönöm, egy pillanatig elbizonytalanodtam, hogy esetleg ezt a csatit csak profiknak szánták, tehát akár még önmegsemmisíteni is lehet vele a gépet, ha helytelenül alkalmazzuk, de most már cidri balra el, nyugodtan fogom bekapcsolni a gépet...
-
andorpapa
őstag
válasz
barbikenje #1 üzenetére
De azon se lepődj meg, ha rádugud az alaplapra, és mégsem mutat semmit, tehát 0 rpm lesz kijelezve. Ez amiatt lehet, hogy az alaplapok bizony gyakran nem bírják mérni az alacsony fordulatszámokat (pl. 2000 rpm alatt), és Chieftecék szeretnek lassan járó ventiket pakolni a tápjaikba.
-
esteban
senior tag
A megfelelo csatlakozo a venti csati .. normal esetben van 2 - 3 ilyen az alaplapon. Nezd meg a hasznalati utasitasban, melyiket hivjak ''PS Fan Connector'' vagy ilyesmi. Nem mintha szamitana, hogy amelyikre dugod, csak akkor a BIOS es a teszt progik is jo helyen fogjak jelezni.
-
jerry311
nagyúr
válasz
barbikenje #1 üzenetére
az arra jó, hogy rádugod az alaplap egyik megfelelő csatlakozójára és akkor láthatod a táőventi fordulatszámát :)
-
barbikenje
aktív tag
Tegnapi nap folyamán kaptam egy új tápot. Minden rendben is ment, odaáig, míg meg nem találtam egy két eres ventillátor csatlakozóhoz hasonló csatit, és fogalmam sincs, mire való. Valakinek ötlete? Ja, a táp egy 360-as ChiefTech. Valaki kiegészítésként erről valamit? Mármint hogy jó-é a cucc, mik a tapasztalatok, szívott-e már valaki vele stb-stb...
Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD,1000W PSU/ akciós áron eladó!
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest