- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Aktív témák
-
JulWCZar
senior tag
Remelem sikerul megoldani es tobbet nem kell vele foglalkozni.
Az egyik legszornyubb egy talan elso eveben jaro Asus notebook volt, fullos amd (markahuseg miatt en is ilyesmit akartam
), 300K felett , aminek a boritasat siman benyomtad (mint egy tejfolosdoboz), es a nyitogatastol megrepedt a boritas. Nem ertem hogy sporolhatnak egy ilyen draga gepnel ennyire az anyaggal, egy sorosflakonban tobb fem van.
Egyebkent ez vaio is egy csoda. Eleve piciny varosunk pora nem kepes kicsinalni. Nem volt pucolva miota megvan, es a venti tovabbra is hangtalan. Lakasfelujitas miatt nagyszuloknel nomadkodtam, es olyan hideg helyen volt hogy egy ora alatt majdnem lejott az akksirol a toltes, persze sokszor naponta buszon hurcbalas, miegymas. Es birja.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó macbook pro 16 M1 Max 10 CPU/32 GPU 64GB 1TB
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Samsung Galaxy Watch FE / 16GB / Bluetooth / Wi-fi / GPS / 1 Hónap garancia
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

), 300K felett , aminek a boritasat siman benyomtad (mint egy tejfolosdoboz), es a nyitogatastol megrepedt a boritas. Nem ertem hogy sporolhatnak egy ilyen draga gepnel ennyire az anyaggal, egy sorosflakonban tobb fem van.