- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
Múltkor néztem olyan gépépítős videót, hogy kb. ilyesmi lett a végeredmény. Ember fogott egy ITX lapot, meg egy szétberhelt A2000-es videókártyát. beforgatta a GPU-t szembe a CPU-val, a kettő közé meg csinált olyan egyben vizesblokkot, hogy csak na. Gépház fele meg egy nagy radiátor volt, de így is kisebb volt mint egy mai konzol. Én sajnos barkács antitallentum vagyok, én egy kész gépházba sem tudnék normális és esztétikus vízhűtést csinálni.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Komplikato #6 üzenetére
Na igen, ha mondjuk fordítva építenének házat, hogy előbb egymás mellé rakják a hardvert aminek bele kell férnie, és köré rajzolnak egy kunyhót, akkor biztos nem fog kilógni semmi használatkor.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Komplikato #2 üzenetére
Olyan házakat kéne gyártani, amibe belefér. A sok nagyházban már amúgy is csak a levegőnek kell a hely, elférne. Hűtésből sose elég. Legjobb lenne ha az egész oldallap hűtőborda lenne, és rá egy 50-60 centis propellert, aminek nem kell ezerrel pörögnie.
-
Dr. Akula
félisten
Miért nem 140-es blokkokból raknak 3at egymás mellé? Mindenki leragadt a 120-asoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A kétféle méretben és színben választható újdonság termetesebb kivitelét AMD HEDT processzorokkal is használhatjuk.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest