- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Milyen egeret válasszak?
Aktív témák
-
Axion1
csendes tag
na ez nem semmi!
szerencsére én nem msn-ezek bár így is betalált egy hasonló vírus...telómra felraktam az IM ingyenes verzióját az IM Lite-ot. Ez egy olyan progi ami egybe van gyűjtve gmail,facebook és hasonlók. Be akartam lépni a facebookomra de vmiért nem nagyon engedte. Után PC-ről is be akartam lépni de kiírta,hogy átmenetileg fel van függesztve a fiókom gyanús dolgok miatt. Ha vissza akarom állítani akkor bizonyítsam be,hogy valóban az én fiókomról van szó. Ismerősök képeit mutogatta aminél be kellett pipálni,hogy ki van a képen ( komoly) és utána kiírta,hogy azért volt erre szükség mert valaki be akart törtni a fiókomra Németországból. Nos ennyi történt...most meg rá kb 1 hónapra a gmail-embe is betörtek. (ugyanaz a jelszó és a mail cím gmail-ben és facebooknál is) és a teljes levelező listámnak elküldött egy linket.....de úgy,hogy nem is volt a kimenő részben az elküldött levelek és a kukában sem..csak ismerősök szóltak,hogy mi ez. Én meg persze csak lestem,hogy mi van!!??...megváltoztattam a jelszót és aki meg ezt csinálta az meg dögöljön meg és legyen más baja is
Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Robogó, kismotor
- iPhone topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest