- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
Aktív témák
-
Axion1
csendes tag
na ez nem semmi!
szerencsére én nem msn-ezek bár így is betalált egy hasonló vírus...telómra felraktam az IM ingyenes verzióját az IM Lite-ot. Ez egy olyan progi ami egybe van gyűjtve gmail,facebook és hasonlók. Be akartam lépni a facebookomra de vmiért nem nagyon engedte. Után PC-ről is be akartam lépni de kiírta,hogy átmenetileg fel van függesztve a fiókom gyanús dolgok miatt. Ha vissza akarom állítani akkor bizonyítsam be,hogy valóban az én fiókomról van szó. Ismerősök képeit mutogatta aminél be kellett pipálni,hogy ki van a képen ( komoly) és utána kiírta,hogy azért volt erre szükség mert valaki be akart törtni a fiókomra Németországból. Nos ennyi történt...most meg rá kb 1 hónapra a gmail-embe is betörtek. (ugyanaz a jelszó és a mail cím gmail-ben és facebooknál is) és a teljes levelező listámnak elküldött egy linket.....de úgy,hogy nem is volt a kimenő részben az elküldött levelek és a kukában sem..csak ismerősök szóltak,hogy mi ez. Én meg persze csak lestem,hogy mi van!!??...megváltoztattam a jelszót és aki meg ezt csinálta az meg dögöljön meg és legyen más baja is
Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest