Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Axion1
csendes tag
na ez nem semmi!
szerencsére én nem msn-ezek bár így is betalált egy hasonló vírus...telómra felraktam az IM ingyenes verzióját az IM Lite-ot. Ez egy olyan progi ami egybe van gyűjtve gmail,facebook és hasonlók. Be akartam lépni a facebookomra de vmiért nem nagyon engedte. Után PC-ről is be akartam lépni de kiírta,hogy átmenetileg fel van függesztve a fiókom gyanús dolgok miatt. Ha vissza akarom állítani akkor bizonyítsam be,hogy valóban az én fiókomról van szó. Ismerősök képeit mutogatta aminél be kellett pipálni,hogy ki van a képen ( komoly) és utána kiírta,hogy azért volt erre szükség mert valaki be akart törtni a fiókomra Németországból. Nos ennyi történt...most meg rá kb 1 hónapra a gmail-embe is betörtek. (ugyanaz a jelszó és a mail cím gmail-ben és facebooknál is) és a teljes levelező listámnak elküldött egy linket.....de úgy,hogy nem is volt a kimenő részben az elküldött levelek és a kukában sem..csak ismerősök szóltak,hogy mi ez. Én meg persze csak lestem,hogy mi van!!??...megváltoztattam a jelszót és aki meg ezt csinálta az meg dögöljön meg és legyen más baja is
Aktív témák
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) Recertified, új, több db
- Eladó billentyűzet csomag!
- WD Red Pro 6TB (WD6003FFBX, 7200rpm, 256MB, CMR) 353 nap futásidő - garancia: 2028.02.29ig
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- GAMER SZÁMÍTÓGÉPEK GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL, AKCIÓS ÁRON!!! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest