Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Home server / házi szerver építése
- Annyira nem rajong az Intel és az NVIDIA közös PC-s projektjéért az Acer
- Mini PC
- Részesedést szerezhet az AMD-ben az OpenAI
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Ez az egyetlen bajom a linuxxal (illetve ez nem feltétlenül a linux hibája, de azé is): egyetlen programot képes 200+ mappába szétszórni
Így meg aztán elég nehézkes a manuális dolog.
Ez a csomaggá hozás hogy történik? (rpm esetében)
MOD: most látom Polesz is írt választ. Bár a csomaggyártás konkrét problematikáját még ő sem írta le (vagy adott linket hozzá)...
[Szerkesztve] -
ja és sokat[/b]!! olavstam, de sehol nem találtam a problémáimra megoldást.sok részletes leirás is létezik ,pl a Ti4200-es kareszom driver installja le van pötyögve lépésről - lépésre, de nekem akkor sem sikerült. cska nem indult el az x.ha ezek után meg mertem szolalni, akkor cska aszonták: minden le van irva bammeg,...... söt sok helyen szartak az én kis bajaimra.
viszont, ha nyitok új topicot az egy kicsit feltűnöbb, és talán sokkal többen is reagálnak a ''halálhörgéseimre''. és végre tegnap először /kb mióta rendszeresen netezek/, cirka 1.5 év után/persze nem olvasgattam egész idő alatt a linuxról/ kaptam használható válaszokat..
bocs, hogy élek -
zrubi
senior tag
Aktív témák
- Metal topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux haladóknak
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Kerékpársportok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest