Hirdetés
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Aktív témák
-
mixyboy
tag
Hali!
En is nemreg feltettem UHU linuxot (PCWorld melleklet volt)! Es nem tudom, hogy lehet modemet feltenni! De most mar lattam, hogy nezzem meg a tarcsazoban, ott lehet kivalasztani! (majd kesobb megnezem).
A masik, hogy VodaNet-et hasznalok! Ugye ahhoz meg a Connect Me nevu szoftvert, aminek nincs linuxos valtozata. de mindenhol olvastam, hogy, van beepitett GPRS modul! vagy vmi ilyesmi! Szal ezt hol erhetem el? Es ha van Vodanet+linux kombinaciot hasznalo ember valahol a kornyeken, akkor az irja meg, ha vmi nehezseg, vagy csapda adodott a konfiguralaskor! Thx!
Egyebkent nekem is fagy vmi mp3 lejatszo. De mivel meg igazabol idom sem volt megnezegetni, asse tudom melyik fagyott le, es butasagot nem akarok irni! Es kulonben is, lehet, h. csak egyszeri izeke volt! Szal a modem & gprs kerdes meg mindig all! Szal segitsetek, ha tudtok! Koszike!
Aktív témák
- Apple MacBook
- Le Mans Ultimate
- Proxmox VE
- BestBuy topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos és OEM szoftverek
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest