Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Volt nekem régebben egy 466 (van is
) Celeron-os Mercury lapos(Via apollo pro plus), 133 SD RAM -os gépem, Asus Gef2MX -szel. UT2003 --> Win--> Fél óráig töltés, majd valami kivehetetlen grafika, ahol éppen mozgolódni tudtam, csak menni nem. OK, nézzük Linux alatt: (memória megtakarítás végett csak minimális ablakkezelő indítása)1024x768, minden maxon, és még -enyhén szaggatva ugyan de- megy.
A mostani konfigomon már megy(menne, ha még meglenne a linuxos demó) mindkét opre -ben (KT266A, 256 DDR, 1900+ AthlonXP, 9200 Radír). => Ebből következtethetsz
''Azt tudom, hogy a win nagyon beszippantja a géperötartalékait. És a LInux??'' Linux-nál van lehetőség takarékoskodni az erőforrásokkal, (ATI-knál biztos, mert 2-3 fajta driver közül lehet választani, de pl. az ATI-é 100% -on pörgeti a procit minden esetben
), ugyanis vagy válogatsz a driverek közül, ahol lehet, vagy prioritás-, illetve erőforrás -kvótát raksz az induló, vagy a már futó folyamatokra.
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony Playstation 5 1tb, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Celeron-os Mercury lapos(Via apollo pro plus), 133 SD RAM -os gépem, Asus Gef2MX -szel. UT2003 --> Win--> Fél óráig töltés, majd valami kivehetetlen grafika, ahol éppen mozgolódni tudtam, csak menni nem. OK, nézzük Linux alatt: (memória megtakarítás végett csak minimális ablakkezelő indítása)1024x768, minden maxon, és még -enyhén szaggatva ugyan de- megy.

), ugyanis vagy válogatsz a driverek közül, ahol lehet, vagy prioritás-, illetve erőforrás -kvótát raksz az induló, vagy a már futó folyamatokra.