Hirdetés
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
proximus
senior tag
Volt nekem régebben egy 466 (van is
) Celeron-os Mercury lapos(Via apollo pro plus), 133 SD RAM -os gépem, Asus Gef2MX -szel. UT2003 --> Win--> Fél óráig töltés, majd valami kivehetetlen grafika, ahol éppen mozgolódni tudtam, csak menni nem. OK, nézzük Linux alatt: (memória megtakarítás végett csak minimális ablakkezelő indítása)1024x768, minden maxon, és még -enyhén szaggatva ugyan de- megy.
A mostani konfigomon már megy(menne, ha még meglenne a linuxos demó) mindkét opre -ben (KT266A, 256 DDR, 1900+ AthlonXP, 9200 Radír). => Ebből következtethetsz
''Azt tudom, hogy a win nagyon beszippantja a géperötartalékait. És a LInux??'' Linux-nál van lehetőség takarékoskodni az erőforrásokkal, (ATI-knál biztos, mert 2-3 fajta driver közül lehet választani, de pl. az ATI-é 100% -on pörgeti a procit minden esetben
), ugyanis vagy válogatsz a driverek közül, ahol lehet, vagy prioritás-, illetve erőforrás -kvótát raksz az induló, vagy a már futó folyamatokra.
Aktív témák
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Celeron-os Mercury lapos(Via apollo pro plus), 133 SD RAM -os gépem, Asus Gef2MX -szel. UT2003 --> Win--> Fél óráig töltés, majd valami kivehetetlen grafika, ahol éppen mozgolódni tudtam, csak menni nem. OK, nézzük Linux alatt: (memória megtakarítás végett csak minimális ablakkezelő indítása)1024x768, minden maxon, és még -enyhén szaggatva ugyan de- megy.

), ugyanis vagy válogatsz a driverek közül, ahol lehet, vagy prioritás-, illetve erőforrás -kvótát raksz az induló, vagy a már futó folyamatokra.