Aktív témák
-
vati
senior tag
Mindenkinek köszi a válaszokat, biztatóan hangzik!
Este kipróbálom.
A 8/-hoz (NTFS kontra linux) még1 kérdés:
Pár évvel ezelőtt tudom, hogy létezett valami kezdemény WinNT driver, ami ext2,ext3-at kezelt, de most rákeresve nem találom. Próbált valaki ilyet?
Tudom, hogy alapvetően fából vaskarika jogosultságmenedzselt fájlrendszert közösíteni két oprendszer között, de hátha... Csak azért kellett volna az NTFS, mert én meg a 6 éves gyerekem osztozunk ugyanazon a gépen.
Nyugodtabb lennék ha az éles adataim nem FAT32-ben vannak.
(elsősorban forráskódok, digitalizált házi videók és a fényképezőgépemről letöltött képek - mind pótolhatatlan, sok hely kell neki, viszont kellemes lenne mindkét oprendszerből írni - mind1, legfeljebb duplikálom ezeket a könyvtárakat)
Aktív témák
- PC Játékok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Raktáron levő AM4 garanciás alaplapok!!!
- LG OLED65G49LS CSÚCS Ultra HD 4K 65" OLED TV!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest