Legfrissebb anyagok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Ráműthető a Linux PlayStation 5-re, de csak egy boot erejéig
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
PROHARDVER! témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Mini-ITX
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Parfüm topik
- Spórolós topik
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Diablo IV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- Samsung 870 QVO 8TB Sata 2.5 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ilyet még életemben nem láttam, de tényleg nem lehetett vele mit kezdeni. Újrarakni meg nem volt kedvem (ugyebár egy 1300-as Duronnal olyan 3-4 napomba került a felrakása). Akkor (szeptember közepe) úgy gondoltam, megvárom a nemsokára kijövő MDK 9.2-t...nos ez a várás tartott kb. november közepéig. Közben Windows-t használtam, nem volt kedvem más linux-ot felrakni. November közepe felé kijött a 9.2 (illetve kijött hamarabb is: de csak fizetős verzióban). Nem is volt benne semmi különleges változás, ráadásul több gondom is volt vele (net nem működött rendesen, alapból ronda betűk), amik a 9.1-ben még jók voltak...ekkor kicsit kiábrándultam belőle, új linuxhoz meg nem volt erőm (iskola, ugye), így azt mondtam pihentetem a témát. Aztán nemrég újból nekiestem, az UHU 1.1-et és a MDK 10.0-t kipróbálva. Egyik sem jött be igazán, a MDK 10.0-val különösen sok bajom volt (ráadásul hardveres inkompatibilitás, amit 90% hogy nem lehet megoldani), az UHU meg annyira nem jött be (mint ahogy már az 1.0 rc3 óta, pedig az rc2 nagy kedvencem volt
). Igaz az UHU most is fennt van a gépen, de nem használom. Ráadásul nemsokára meglesz a laptopom, akkor pedig ezt a gépet kvázi el fogom hagyni, aki meg használni fogja, annak meg nincs szüksége linuxra (nem akar linuxot), így már nincs kedvem szórakozni vele.
), amik sincsenek rendesen linuxra, GBA-s flashkártyámat is csak wmware alól tudom írni, scannelni nem tudok linux alól. Szóval nincs elég motiváció a linuxhoz.