Aktív témák
-
mr_knight
senior tag
Tudom de nem az én problémámra és amugy is kezdő vagyok most telepitettem nemrég a többi topicba meg tul bonyolultakat irnak. :(
-
mr_knight
senior tag
Szisztok azért nyitom ezt a topicot a többivel szemben mert nekem UHU LINUX-om van és nem nagyon értek hozzá. Elsőnek az lenne a problémám hogy nem tudom milyen progit töltsek le rá hogy rendesen menyen rajta a VGA :o? ATI-m van de még nemtaláltam rá progit ezért kérek meg mindenkit hogy segitsen . Előre is köszönöm. :)
Meg az a problém hogy nemtudom hogy kell progikat telepiteni azt tudom hogy a parancssorba kell beirni valamit de azt nem tudom hogy mit teljesen LÁM vagyok ''kezdő'' ?? :F
''És ha még vannak észre vételek vagy gondok akkor irjátok ebbe a topicba és okosodok én is meg más is '' :)
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest