Aktív témák
-
Sipi
addikt
Jaja. Alaplapi IDE cumók menni szoktak, a hangkártyához ALSA, hálókártya OK. A GeForce-hoz pedig letölt nvidia, installer run.
És örül! :D
(Feltettem kíváncsiságból és is az UHU-t, de nem találtam benne nvidia original drivert, ezért gondoltam, hogy külön kell letölteni.)
Sipi -
Sipi
addikt
Minden Linuxban a driverek egy része (az alapvetőek) magának a kernelnek a részei, tehát az UHU-ban is vannak.
Már egységekhez (scanner, nyomtató, digikamera, videokártya) külön szoftver-csomagok vannak. De ezek is olyan alapvetőek, hogy minden disztribúció része.
A gond legfeljebb az Ati és nVidia újabb kártyáival lehetnek, mert az azokhoz írt zárt driverek nem mindig részei az alapnak. (Nem engedik a gyártók.)
Ilyenkor a gyártó honlapjáról kell letölteni őket. Az nVidia driverek teleíptése azonban gyerekjáték.
Minden más benne van, ha nincs, általában Linux alá nem is létezik.
Sipi
Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest