Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 3D nyomtatás
- Pánik a memóriapiacon
- Hobby elektronika
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polesz
addikt
1. Hmm, hogy miért UHU-t ajánlok? Mert magyarok fejlesztik, tehát nemzeti öntudat rulzik
Meg tényleg olyan jó, mint a többi nagy, bár még nincs akkora támogatottsága és program ellátottsága, de ez szerintem hamarosan változni fog. Segítsük a magyar fejlesztéseket, támogassuk a linuxot és használjuk félelem nélkül. Kb ennyi. Fel?lem használhatsz SuSe, RedHat, Mandrake, Debian, Slackware (én err?l váltottam) linuxot, vagy bármelyik másikat a sok közül, a lényeg a linux és a szabadságérzés 

2. Ha tudsz egy pontos linket dobni akkor megnézem...
Ennyi és nem több.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
Üzleti előfizetők hirdetései
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R9 3900X 32GB DDR4 500GB SSD RX 7800XT 16GB Corsair 4000D Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Meg tényleg olyan jó, mint a többi nagy, bár még nincs akkora támogatottsága és program ellátottsága, de ez szerintem hamarosan változni fog. Segítsük a magyar fejlesztéseket, támogassuk a linuxot és használjuk félelem nélkül. Kb ennyi. Fel?lem használhatsz SuSe, RedHat, Mandrake, Debian, Slackware (én err?l váltottam) linuxot, vagy bármelyik másikat a sok közül, a lényeg a linux és a szabadságérzés