Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• andatti

senior tag

válasz hcl #40173 üzenetére

Köszi a választ.
    Nem vagyok kezdő, csak linux tekintetében...
    Emellett az is gond volt, hogy a saját eszközeim elavultak. Azaz van jó laptopom, de céges, és azon minden le van tiltva. Az asztali gépem bedöglött, mert meghalt a vinyó és az is őskövület, hiába cseréltem benne vinyót, nem ment fel rá, se a win7, sem a 10...
    Szóval a tanácsod alapján elővettem egy win7-et futtató laptopot, ami szintén korlátos, de legalább tudtam a 3.3-at telepíteni... Ezzel már nem volt gond. mire kitaláltam volna, hogy a 4 lehtőségből mit kellene választani elindult a logó... és végül szépen végigvezetett a telepítésen.

Azaz az Acer laptopról írok, immár Ubuntu alatt... :DD :DD :))

Tehát felment rá a legfrissebb, 64 bites verzió... Egyből kiírta, hogy vannak frissítések, amiket engedélyeztem, de sajnos volt, ami nem teljesült...

"Nem lehet telepíteni a frissítéseket:
    (null): cannot refresh "snap-store": snap "snap-store" has runninng apps (ubuntu-software), pids:4086"
    Ennek kapcsán van kérdésem, hogy mi a teendőm? Vagy nincs, hagyjam figyelmen kívül?

Összességében eddig elégedett vagyok, bár picit zavaró, hogy sok mindent angolul írt ki, és a bal oldali "menü" rendszert is szokni kell, van, hogy sokat gondolkodik, de ez a gép kora miatt van... Szóval köszönök minden segítséget MINDENKINEK! :R :C

Ui.:
    Ami a win rendszerben "távoli asztal kapcsolat" azt itt hogy találom meg? Néztem a segédprogramokat és a felhős részt is, de nem jöttem rá, hogy melyikkel tudok belépni a szerverre...

Új hozzászólás Aktív témák