- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Lézervágás, gravírozás
- Apple asztali gépek
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ubuntu Linux Összefoglaló
Hivatalos Ubuntu dokumentáció
Amennyiben kérdésed lenne, kérünk, add meg a szükséges adatokat a hiba minél pontosabb leírása mellett:
-számítógép típusa, hardverek pontos megnevezése (különösképp videókártya, vagy hálózati egységek)
-a használt rendszer pontos neve, verziója, a grafikus felület
-mikor és hogyan jelentkezett hiba, mi váltotta ki (program telepítés, frissítés, ...)
-eddigi próbálkozások a megoldásra (ha voltak ilyenek)
A hardverinformációkat legegyszerűbben úgy gyűjtheted össze, ha megnyitod a Terminál nevű programot a menüben. Ide írd be a következő parancsokat (mindkettő után nyomj Enter-t):
lspci
lsusb
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz ubyegon2 #37239 üzenetére
2,4-re nem vált át, ha kézzel állítod be 5 GHz only-ra. Egyébként irigylem a luxus helyzeted, gigabites dual band Asus router, meg mikor olvasok itt a fórumon, hogy valakinek a Digi netjével nem megy a 100 meg az 1000 Mbit, akkor sárgulok be az irigységtől.
Én meg itt a „fejlett” „nyugaton” nyomhatom ADSL-es ócska, szolgáltatói modem/router kombóvan, Sky netben, nyüves 10 Mbit (amin 3 ember osztozik ráadásul), vörös téglás házak, amik rohadtul lefogják a Wi-Fi jelet, főleg, hogy a háznak a routerrel ellentétel oldalán vagyok, lófasz jelerősség, akár 2,4, akár 5 GHz-en, lakástulaj kábelt sem enged kihúzni, és szenvedhetek ezzel a szarral, lagolnak a YT videók, Netflix, stb., nagyobb linuxos rollingos frissítésekbe is kezdek beleőszülni, mire 500-1400 KB/sec-kel leérnek végre.
Lakástulajt palizza be mindig ez az angol Sky szolgáltató, pedig pár évig rábeszéltem egy Vodafone netre, hogy fizetem azt, amivel drágább, az is ADSL alapú volt, mint itt minden, de legalább 40 Mbit volt, meg a szolgáltatói routerük volt egy kicsit normálisabb, de mivel kakarágó ghánai fekete fószer, ilyen Fekete Pákó szintű kulturáltsággal, ezért állandóan ehhez a Sky-szutykához ragaszkodik, mert ez csomagban rásózza a szolgáltató hűségre minden 1-2 évre, a műholdas tévéje mellé, amin nézi az afrikai, fűszoknyás, törzsi tűz-körbentáncolós sámán ×4rjait
Előbb-utóbb egyébként albérletet akarok váltani, de míg nem megy le ez a koronalezárásos cirkusz, nem áll helyre a gazdaság, meg nem tisztázódnak a Brexitnek a részletei, addig most jó pár hónapig még nem tudok pattogni.
Már ez a netkérdés annyira kezd frusztrálni, hogy már azon vagyok, hogy rendelek magamnak egy ilyen műholdas netes cumót, ami kilógatok az ablakon, és nyomatom arról, vezetékkel, valami legalább 50 Mbites megoldást, amit tudok kábellel használni, meg nem kell rajta senkivel osztozni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás az Ubuntut és variánsait használók és az ezekkel még csak ismerkedők számára
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Bemutató Ubuntu 16.04 LTS kezdőknek, gyakorlatiasan, objektíven
- Hír Megjelent az Ubuntu 16.04 LTS
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Villanyszerelés
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Linux kezdőknek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Programozás topic
- Politika
- Lézervágás, gravírozás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest